Βαθμολογία

Μπαξεβάνος: «Όλα ανοικτά…»

Ανοικτό παραμένει το μέλλον του Σπύρου Μπαξεβάνου στον πάγκο του Κισσαμικού... Αυτό αποκάλυψε ο προπονητής των Κρητικών στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του Αχαρναϊκού, τονίζοντας ότι οι αποφάσεις της διοίκησης θα παρθούν όταν τακτοποιηθούν κάποια οικονομικά θέματα που εκκρεμούν.

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, χωρίς πίεση και άγχος. Στο τέλος και οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και το ματς θα έληγε ισόπαλο. Εμείς στο τέλος είχαμε μία καλή συνεργασία, βάλαμε το γκολ και νικήσαμε. Η σεζόν τελείωσε, ήταν δύσκολη. Ξεκινήσαμε με στόχο να κάνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα για να μπορέσουμε να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να μπορέσουμε να κάνουμε μία ισάξια πορεία με την περσινή. Σημασία έχει ότι η ομάδα θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά στην κατηγορία. Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κάνανε για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για το μέλλον του στα «δελφίνια», λέγοντας: «Είναι ανοιχτά τα πάντα. Δεν υπάρχει κάτι, ούτε θετικό, ούτε αρνητικό. Το βασικό είναι να τελειώσει το οικονομικό θέμα αυτή την εβδομάδα και να ηρεμήσει η ομάδα μετά από μία δύσκολη σεζόν. Και από κει και πέρα θα παρθούν οι αποφάσεις από την διοίκηση».