Βαθμολογία

Η δικαίωση του Στεργιάδη

Ένας νέος σε ηλικία προπονητής, με πλούσια εμπειρία όμως καθώς πέρασε από ακαδημίες ομάδων, αλλά και ομάδες ο Θοδωρής Στεργιάδης. Άνθρωπος από ποδοσφαιρική οικογένεια, έχοντας θητεύσει δίπλα σε σπουδαίους προπονητές όπως ο Οράσιο Μοράλες.

Φέτος ανέλαβε μια ομάδα γνωστή σε αυτόν, καθώς είχε περάσει κατα το παρελθόν, μια ομάδα με πολλά προβλήματα, με αλλαγές παικτών και αποχωρήσεις, συν τραυματισμούς. Αρκετές δυσκολίες για να παραμείνει η ομάδα στην Α' ΕΠΣΛ μέσω της διαδικασίας των play-out μια παραμονή που καθοριστική συμβολή σε αυτήν έπαιξε ο κ. Στεργιάδης.

Μάλιστα στο τέλος υπήρχαν λίγες επιλογές παικτών, ουσιαστικά μια ενδεκάδα παικτών είχε μείνει, όμως η προσπάθεια έγινε και τελικά η ομάδα παρέμεινε στη κατηγορία. Πρωτεργάτης της προσπάθειας αυτής ήταν ο Θοδωρής Στεργιάδης ο οποίος κράτησε την ομάδα ενωμένη, ενώ όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην Λάρισα 2012 και τη νέα περίοδο. Με την φετινή παραμονή άνοιξε η όρεξη και σίγουρα στόχος είναι το κάτι παραπάνω.

Πολλά συγχαρητήρια στον κ. Στεργιάδη από το athleticlarissa, ένας προπονητής με ήθος και αξίες κάτι που απέδειξε και με μια ανάρτησή του στην σελίδα του Αετού Μακρυχωρίου στο facebook.