Βαθμολογία

Ραντεβού ξανά τη νέα χρονιά για την Πελασγιώτιδα! (PICS)

Τον ετήσιο χωρό της πραγματοποίησε η Πελασγιώτιδα στο έβδομο γυμνάσιο Λάρισας το Σάββατο (10/06/2017). Την εκδήλωση παρακουλούθησαν περίπου 300 άτομα. Η αίθουσα γέμισε από τους μικρούς «διαβολάκους» που έπαιξαν με την ψυχή τους και γέλασαν. Σύσσωμη η διοίκηση παρευρέθηκε με τον πρόεδρο Αργύρη Γκρίμπα, την αντιπρόεδρο κ. Μαρία Λειβαδιότου, τον γενικό αρχηγό κ. Γεώργιο Σαλιαμπούκο, τον γραμματέα κ. Βασίλη Μπατάλα, την ταμία κ. Λίτσα Παπαθανασίου και τα μέλη κ. Νίκο Ταλαχούπη, κ Αντώνη Τσακίρη, κ.  Νίκο Μεϊμάρη και κ. Ζωή Μαλτέζα.

Η ακαδημία της «Πέλας» αριθμεί μαζί με το μπάσκετ και το βόλει 300 παιδιά και είναι από τις μεγαλύτερες στη Λάρισα. Έχει εξαιρετικούς προπονητές που είναι οι κ. Θάνος Κουτσαφτίκης, κ , Σίμο Κιο, κ. Κώστα Μπακατσή, κ. Θεόδωρο Μπαλοτή, κ. Ντίνο Κατράνα και Κωνσταντίνο Ξύτσα. Η μεγάλη ομάδα έχει προπονητή του τον κ. Βασίλη Δραγατσίκη και έκανε μια πολύ καλή πορεία φέτος στο Β. τοπικό πρωτάθλημα. Το «παρόν» έδωσαν από τον συνδυασμό επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό ο κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης με τη σύζυγό του Όλγα, ο πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Χρήστος Μπασαγιάννης με τη σύζυγό του Ματούλα και ο πρόεδρος του Χειμαδίου κ. Μιχάλης Λίτανας με τη σύζυγό του επίσης. Το «παρόν» επίσης έδωσε ο γνωστός σε όλους Κώστας Κουρδής.

Η βραδιά είχε πολύ κέφι με την ορχήστρα να παίζει όμορφα τραγούδια και οι παρευρισκόμενοι να το απολαμβάνουν και να χορεύουν. Μια πολύ ωραία ζεμπεκιά χόρεψε ο πρόεδρος κ. Βασίλης Γρίμπας και χειροκροτήθηκε από όλους. Με αυτόν τον όμορφο τρόπο η ακαδημία της Πελασγιώτιδας έκλεισε την ποδοσφαιρική της χρονιά και έδωσε το ραντεβού για τη νέα που έρχεται.