Βαθμολογία

Ανανεώσεων συνέχεια στο Κερατσίνι

Τον ίδιο κορμό ενόψει της συμμετοχής του στη Γ’ Εθνική θέλει να διατηρήσει το Κερατσίνι και το αποδεικνύει εμπράκτως, προχωρώντας στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τους Γιώργο Σφυρογιάννη και Γεράσιμο Αγγελάκη.

Ο πρώτος είχε μια γεμάτη σεζόν με τους Πειραιώτες, καταγράφοντας 30 συμμετοχές ενώ ο συμπαίκτης του πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 15 ματς, καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Σημειώνεται ότι στην ομάδα παραμένουν τόσο ο προπονητής, Βασίλης Σπάθας, όσο και οι ποδοσφαιριστές Μπότος, Μπατής και Βαττής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «O AΠΟ Κερατσίνι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την  ανανέωση της συνεργασίας με τους Γιώργο Σφυρογιαννάκη και Γεράσιμο Αγγελάκη. O “Σφύρο” μέτρησε 30 συμμετοχές  σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε  με τους “Ροσονέρι” μετρώντας και 3 γκολ. Απο την άλλη, ο Αγγελάκης,που ήταν άτυχος, χάνοντας ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν με τραυματισμό,πρόλαβε να μετρήσει 15 συμμετοχές παίζοντας-πάντως- στο καθοριστικό ματς με την Οδηγήτρια ως βασικός».