Βαθμολογία

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Χριστοβασίλης

Έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να μιλά μετά το τέλος της σεζόν και αναμένεται να το κάνει και φέτος ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος σχεδιάζει να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εντός των επόμενων ημερών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα το πιο πιθανό είναι να κάνει τον απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε κατά την οποία οι Ηπειρώτες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ενώ δεν αποκλείεται να αναφερθεί τόσο στο γηπεδικό θέμα όσο και στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά μέσω της ανακοίνωσης που θα βγάλει -πιθανότατα την Κυριακή (11/4)- η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Παρεμπιπτόντως, αυτό σημαίνει ότι ο Χριστοβασίλης θα βρεθεί στα Ιωάννινα προκειμένου να τρέξει και κάποια θέματα.

Η παρουσία του φαίνεται ότι απαιτείται και για το θέμα με τους «Ζωσιμάδες». Εκεί τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν εντός της επόμενης εβδομάδας. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ανάδοχης εταιρείας που θα υλοποιήσει την παρέμβαση σε συνεργασία με τη Σούπερ Λίγκα.

Ο Χριστοβασίλης είχε τονίσει πως ο στόχος είναι να βελτιωθεί σε τέτοιο βαθμό το γήπεδο που θα λένε πλέον όλοι θετικά λόγια και γι' αυτό θα μπει νέος χλοοτάπητας με νέα ποτιστικά και αποστραγγιστικά συστήματα.

a-sports.gr