Βαθμολογία

Εκλογές για νέο ΔΣ στην Τριγλία Ραφήνας

Την απόφαση να ψηφίσουν την ερχόμενη Πέμπτη 15 του μηνός, για νέο διοικητικό συμβούλιο, πήραν τα μέλη της Τριγλίας στη χθεσινή γενική συνέλευση.

Μέχρι στις 9 το βράδυ της Τετάρτης θα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους όσοι επιθυμούν, να κατέβουν στις εκλογές της ομάδας. Η κάλπη θα στηθεί στα γραφεία του συλλόγου, στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας.

Η γενική συνέλευση που έλαβε χώρα χθες στα ΚΑΠΗ, έγινε σε τεταμένη ατμόσφαιρα. Από τη μία η πρόταση του Δημάρχου Βαγγ. Μπουρνού για συνένωση κι από την άλλη το μέλλον της ομάδος προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις από τα μέλη. Κάποιες φορές μάλιστα οι φωνές δυνάμωσαν πολύ, δείγμα της αντιπαράθεσης αλλά και των διαφωνιών που υπήρξαν σε κάποια θέματα.

Ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός εγκρίθηκε από όλους, ενώ έντονη διαφωνία υπήρξε όσον αφορά την συζήτηση που θα γίνει για την πρόταση της συνένωσης των ομάδων της Ραφήνας και του Πικερμίου.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία στη γενική συνέλευση του Βαγγέλη Σολδάτου, του πρώην προέδρου της Τριγλίας και του πρώην Γενικού Αρχηγού Γιάννη Γκαραβέλα.

πηγή: irafina