Βαθμολογία

Πανελλήνιες 2017 - ΕΠΑΛ Θέματα - απαντήσεις

Συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους ΕΠΑΛ οι Πανελλήνιες 2017 με Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις. Οι υποψήφιοι εξετάζονται επίσης σε Στοιχεία Ανατομίας - Φυσιολογίας ΙΙ, Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τεχνολογία υλικών και Στοιχεία Μηχανών. Δείτε όλο το πρόγραμμα Πανελληνιών 2017.

Με Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, αλλά και Στοιχεία Ανατομίας - Φυσιολογίας ΙΙ, Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τεχνολογία υλικών και Στοιχεία Μηχανών και συνεχίστηκαν για τα ΕΠΑΛ σήμερα, Σάββατο 10/06/2017 οι Πανελλήνιες 2017. Τη Δευτέρα, οι υποψήφιοι ΓΕΛ χώρας εξετάζονται σε Ιστορία (Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Θετικών Σπουδών), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής). Οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2017 θα διεκδικήσουν πάνω από 100.000 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι Πανελλήνιες 2017 για τα ΓΕΛ θα διαρκέσουν έως και τις 19 Ιουνίου, ενώ για τα ΕΠΑΛ θα διαρκέσουν έως τις 21 Ιουνίου. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου, ενώ οι πρακτικές δοκιμασίες, μεταξύ 20 και 30 Ιουνίου.

Το newsit.gr δημοσιεύει τα θέματα των εξετάσεων, και σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς θα δημοσιεύει σταδιακά και τις προτεινόμενες απαντήσεις.

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες λύσεις-απαντήσεις.

Πηγή: newsit.gr