Βαθμολογία

Αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής για...

Αρκετές ήταν οι υποθέσεις για τις οποίες συνεδρίασε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη (8/6) και ανάμεσα σε αυτές υπήρξε αίτημα για κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής τριών ΠΑΕ.

Η μία εξ αυτών είναι ο Πανθρακικός, ο οποίος έχει αποχωρήσει εδώ και μήνες από τη Β' Εθνική και οδεύει προς διάλυση, η άλλη η Βέροια λόγω αίτησης του Εμάνουελ Ολισαντέμπε και η τρίτη η Καλλιθέα λόγω αίτησης των Θανάση Κατσούλη και Κωνσταντίνου Παγώνη.

Από εκεί και πέρα, αναβλήθηκε η υπόθεση της Κέρκυρας σχετικά με τις εκκρεμότητες που έχει προς το ΕΑΚΚ, ενώ αναβολή πήραν και όλες οι υποθέσεις των φερόμενων ως χειραγωγημένων αγώνων. Μοναδική εξαίρεση το Καλλονή - ΠΑΣ Γιάννινα, για το οποίο η επιτροπή έκρινε πως δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία. Αναλυτικά:

«3. Αίτηση του αθλητή Emmanuel Olisadebe (Εμμάνουελ Ολισαντέμπε) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ. (εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 22-6-17

4. Αίτηση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

5. Αίτηση των αθλητών Αθανασίου Κατσούλη, Κωνσταντίνου Παγώνη και της εταιρείας «ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΩΥΣΙΔΗΣ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΟΕ» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

6. Ακρόαση ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ σχετικά με την τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ προς το ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 22-6-17

8. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 22-6-17

9. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

10. Ακρόαση ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-6-17

11. Ακρόαση ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 22-6-17

12. Ακρόαση ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-6-17

13. Ακρόαση ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-6-17»