Βαθμολογία

Τηλεοπτική εξέλιξη: Ετοιμάζεται νέα εκπομπή στο MEGA!

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο MEGA, με την είσοδο των δύο νέων μετόχων(Μαρινάκης και Σαββίδης), φαίνεται πως σιγά σιγά το άλλοτε κραταιό κανάλι αρχίζει δειλά δειλά να δίνει και πάλι το παρών. Έτσι, κι ενώ έντονα ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ότι ο Καλημέρης

δίνει τα χέρια με τον σταθμό, μια νέα εκπομπή ήδη ετοιμάζεται και θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου, στις 15.00! Η Μαρία Κορινθίου, λοιπόν, μαζί με τον σεφ, Giorgio Spanakis, θα παρουσιάζει καθημερινά, στη μεσημβρινή ζώνη,τη νέα ,μαγειρική εκπομπή, Saltsa Mia!

Saltsa Mia!:Η πιο ελληνοϊταλική εκπομπή μαγειρικής έρχεται στο Mega. Ο executive chef Giorgio Spanakis δίνει ραντεβού με τη Μαρία Κορινθίου στην κουζίνα και δημιουργούν τα πιο νόστιμα, εύκολα και εμπνευσμένα πιάτα.

Παραδοσιακές ιταλικές συνταγές με ελληνικές πινελιές αλλά και αγαπημένα ελληνικά πιάτα με ιταλικό «χρώμα», από ένα νέο τηλεοπτικό ζευγάρι που υπόσχεται να μας εκπλήξει γευστικά. Απολαυστικές μακαρονάδες, μοναδικές σάλτσες, ξεχωριστές μεσογειακές συνταγές, διαγωνισμοί και πεντανόστιμα δώρα περιμένουν τους τηλεθεατές και τους χρήστες των social media.