Βαθμολογία

Μαντζανάς: «Στις 500.000 ευρώ η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου»

Στο AEL Radio και την εκπομπή «Αθλητικό κοκτέιλ» του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς.

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα αναφέρθηκε στα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας, την σύσταση διοικούσας επιτροπής, την σύσταση ΠΑΕ, ενώ όπως ανέφερε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα είναι στις 500.000 ευρώ. Παράλληλα όπως ανέφερε αγωνιστικά οι όποιες εξελίξεις θα υπάρχουν από την επόμενη εβδομάδα όταν θα έχει τελειώσει και το πρωτάθλημα της Football League.

Ο κ. Μαντζανάς ανέφερε επίσης και την προσπάθεια που γίνεται να βρεθεί ένα καλό αθλητικό κέντρο και είναι σε επαφές για το θέμα αυτό, ενώ επαφές υπάρχουν και με επιχειρηματίες που θέλουν να μετέχουν στο νέο σχήμα της ομάδας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προέδρου του Απόλλωνα Λάρισας:

«Θα πραγματοποιηθεί μια γενική συνέλευση των μελών της ομάδας προκειμένου να ορίσουμε ερασιτεχνική, να γίνει διοικούσα επιτροπή, να συσταθεί ΠΑΕ, να πάρει ΑΦΜ, σαν ΠΑΕ και να τρέχει τα θέματα της ομάδας. Θα υπάρξει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στα 500.000 ευρώ και πιστεύω μέχρι τέλη Ιουλίου θα έχουμε τελειώσει με τα θέματα αυτά. Αγωνιστικά η ομάδα κινείται πάνω σε ένα πλάνο που έχουμε στο μυαλό μας πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Θεοδοσιάδη, περιμένουμε να ολοκληρωθεί και το πρωτάθλημα της Football League για να δούμε και στόχους από εκεί. Θα κάνουμε μια κουβέντα με αυτούς που θέλουμε να παραμείνουν με την συγκατάθεση του κ. Θεοδοσιάδη και την επόμενη εβδομάδα θα δρομολογηθούν εξελίξεις.

Είμαστε σε περίοδο οργασμού είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν μια διαδικασία που είναι δύσκολη και επίπονη, αλλά πρέπει να γίνει. Προς το παρών δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο, αλλά από την άλλη εβδομάδα θα έχουμε. Θέλουμε να βρούμε αθλητικό κέντρο, είμαστε σε επαφές και είμαστε κοντά σε μια μεγάλη συμφωνία για το θέμα αυτό προκειμένου οι παίκτες να μπορούν να κάνουν τις αιματολογικές εξετάσεις, τα ιατρικά και όλα τα συναφή. Γίνονται επαφές και με επιχειρηματίες που θέλουν να μετέχουν στο νέο σχήμα και μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις, ενώ θα ανακοινωθούν και τα διαρκείας. Τα οποία σε πρώτη φάση θα είναι από το Αλκαζάρ μέχρι να είναι έτοιμο το δικό μας γήπεδο κάτι που ευελπιστούμε θα συμβεί μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου ή το πολύ μέχρι αρχές Οκτωβρίου».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ