Βαθμολογία

Λάμψη αστέρων στο Ηράκλειο

Εξαιρετικό ήταν το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (7/6) στο Ηράκλειο ανάμεσα στην Εθνική 2004 και στους παλαιμάχους της Ίντερ.

Οι οργανωτές έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους, ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών με περισσότερους από 15.000 να γεμίζουν τις εξέδρες του Παγκρήτιου και να στηρίζουν την όλη προσπάθεια και οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους...

Όσο άντεξαν, τα έδωσαν όλα σε ένα ματς που είχε και φάσεις και ρυθμό. Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και απείλησαν με τον Χαριστέα στο 16', ο οποίος τραυματίστηκε. Στο 32' ο Τσιάρτας είχε ένα καλό φάουλ, ενώ από τους Μιλανέζους διαρκώς κινητικός ήταν ο Καλόν, ο οποίος στο 38' έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η Εθνική 2004 προσπάθησε αρκετά για να φτάσει στην ισοφάριση και... παρόλο που ο Καραγκούνης άλλαξε φανέλα και έπαιξε με την Ίντερ, οι παίκτες του Ρεχάγκελ τα κατάφεραν. Σκόρερ ο Κατσουράνης με κοντινό πλασέ.

Μετά το σφύριγμα της λήξης το ματς πήγε κατευθείαν στα πέναλτι και εκεί οι παίκτες της Ίντερ σκόραραν σε όλα. Ο Φρέι έπιασε το πέναλτι του Γεωργιάδη, ενώ ο Καφές έστειλε την μπάλα άουτ. Να σημειωθεί πως με τη νικήτρια Ίντερ έπαιξαν οι Γεωργάτος και Χούτος.

LEGENDS 2004 (Ότο Ρεχάγκελ): Χαλκιάς, Σειταρίδης (50' Γεωργιάδης), Νταμπίζας (51΄Καψής), Δέλλας, Φύσσας (51' Λάκης), Μπασινάς, Ζαγοράκης (52' Κατσουράνης), Χαριστέας (20' Καφές), Τσιάρτας, Καραγκούνης (62' Ζαγοράκης), Παπαδόπουλος.

ΙΝΤΕΡ FOR EVER (Λουτσιάνο Καστελίνι): Τόλντο (46' Φρέι), Ζανέτι, Μπιάνκι, Καλόν, Καρμπόνε, Ντακούρ, Ματεράτσι, Κίβου, Σουαζό, Γεωργάτος, Κολονέζε. Έπαιξαν και οι: Κριστιάνο Ζανέτι, Μπέργκομι, Πίτσι, Χούτος.