Βαθμολογία

«Συμπαίκτης ή φεύγω και δεν κατεβαίνει ο Πανσερραϊκός»

«Δεν αντέχω άλλο»... Αυτό ήταν επί της ουσίας το μήνυμα του Χρήστου Κοράκη προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στη συνάντηση που έγινε την Τρίτη (6/6) και οι συνεργάτες του επιβεβαιώνουν πως έχει κουραστεί.

«Να βάζει λεφτά χωρίς αντίκρισμα; Μάτωσε φέτος και ποιο είναι το ευχαριστώ; Ελάχιστος κόσμος στο γήπεδο και οι περισσότεροι μονίμως έκραζαν», έλεγαν μεταξύ άλλων άνθρωποι από το περιβάλλον του.

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού ξεκαθάρισε πως θα ψάξει για συμπαίκτη και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση. Ωστόσο, ήταν σαφής πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποιος για να τον βοηθήσει, θα αποχωρήσει. Όσο για την ομάδα; «Δεν θα κατεβούμε. Εγώ δεν μπορώ να το τραβήξω όλο αυτό ξανά», είπε.

Από εκεί και πέρα, άνθρωποι των «λιονταριών» είναι στη Σερβία προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα του Ντούσαν Στέβιτς. Υπενθυμίζεται πως η ΦΙΦΑ επιδίκασε ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ στη Ραντνίσκι Κραγκούγεβατς για τα τροφεία του παίκτη και οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις για να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση. Αρχικά στον Πανσερραϊκό θεωρούσαν πως δεν θα υπάρξει θέμα, όμως, τελικά φαίνεται πως η κατάσταση είναι πιο σοβαρή απ' ό,τι εκτιμήθηκε σε πρώτη φάση.