Βαθμολογία

Αταλάντευτη αποφασιστικότητα από Κιλελέρ για το ερασιτεχνικό

* ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ 'ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ"

Διαχρονικά το όνομα του Κιλελέρ είναι ταυτισμένο με την εκδήλωση της αποφασιστικότητας των κολλήγων στις αρχές του 20ού αιώνα να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες ζωής για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Αντίστοιχα, την ίδια αποφασιστικότητα έδειξαν το βράδυ της Τρίτης οι εκπρόσωποι των σωματείων του Δήμου Κιλελέρ που συγκεντρώθηκαν στην Νίκαια, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της παράταξης "Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό", για να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες συνολικής λειτουργίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον νομό Λάρισας.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι των 16 από τα συνολικά 17 σωματεία (ΑΕ Βουναίνων, Νέες Καρυές, ΑΕ Κιλελέρ, Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, Ηρακλής Χάλκης, Δάφνη Γλαύκης, ΑΟ Μαυροβουνίου, Αστέρας Μελισσοχωρίου, Παναγροτικός Νίκαιας, Ένωση Μελίας, Αστέρας Νέου Περιβολίου, Δόξα Ομορφοχωρίου, Αναγέννηση Αρμενίου, Μυραϊκός, Απόλλων Γαλήνης, Ελευθεριακός), που γεύθηκαν την χαρά να έχουν ανάμεσά τους και έναν πολύπειρο ποδοσφαιρικό παράγοντα, τον τωρινό "πρώτο πολίτη" του αγροτικού Δήμου, τον Θανάση Νασιακόπουλο.

Την συγκέντρωση προλόγισε ως οικοδεσπότης ο πρόεδρος του Παναγροτικού Θανάσης Μανδάλης, ενώ στην συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρης Μπουχλαριώτης παρουσίασε τις γενικές γραμμές στις οποίες θα βασιστεί η παράταξη για να διοικήσει την ΕΠΣΛ, με πνεύμα ισονομίας και απόλυτης διαφάνειας.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων ανέπτυξαν τους δικούς τους προβληματισμούς σε σχέση με την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, ενώ ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Παύλος Ψαθάς ζήτησε να αποδίδεται μεγαλύτερος σεβασμός στους αγωνιζόμενους αλλά και να πατάσσονται εκφυλιστικά φαινόμενα που εγκυμονούν κινδύνους για όλους τους εμπλεκόμενους στο άθλημα. Παρών στην συγκέντρωση ήταν και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλελέρ Αχιλλέας Βαρδακούλης, ενώ ο υποψήφιος του συνδυασμού Χρήστος Χατζούλης διατηρεί δεδομένα και την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, έχοντας θητεύσει με επιτυχία και ως αντιδήμαρχος.

ΑΥΡΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Για το βράδυ της Πέμπτης, η παράταξη "Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό" έχει προγραμματίσει συγκέντρωση των εκπροσώπων των σωματείων που εδρεύουν στην πόλη της Λάρισας και στα όρια του καλλικρατικού Δήμου Λαρισαίων. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο "Queen's Bar" του γηπέδου FC ARENA  και θα αρχίσει στις 9.30' μ.μ.