Βαθμολογία

Επέστρεψε στον Ηρακλή τους βαθμούς η Σούπερ Λιγκ

Στην επιστροφή των τριών βαθμών που είχαν αφαιρεθεί στον Ηρακλή, προχώρησε μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, η Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Ανακοινώνεται ότι, σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 63/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., στην Π.Α.Ε. ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ επιστρέφονται τρεις (3) βαθμοί οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2016-17 με την από 24.05.2017 απόφαση (υπόθεση Ν. Πουρτουλίδη) του Δ.Σ. της Super League».
 
Υπενθυμίζουμε ότι η χτεσινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, διέταζε την επιστροφή των βαθμών που είχαν αφαιρεθεί από τον «γηραιό», καθώς έλαβε υπόψην της την επιστολή που είχε στείλει ο πρώην αρχηγός της ομάδας Νίκος Πουρτουλίδης όπου και γνωστοποιούσε ότι είχε λάβει τα χρήματα του από τους Θεσσαλονικείς.

Ωστόσο παρά την εξέλιξη αυτή, οι πιθανότητες των «κυανόλευκων» στην κατηγορία παραμένουν λίγες, κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει από την απόφαση που θα λάβει για το εάν θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα.