Βαθμολογία

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου επτά εκατομμυρίων ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης. Στις 3 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Επί της ουσίας, πρόκειται για τυπική διαδικασία προκειμένου να προκηρυχθεί νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, την οποία θα καλύψει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος δεν είναι παρών στην Τούμπα.

Πρόεδρος της Συνέλευσης ήταν ο Μάκης Γκαγκάτσης και γραμματέας ο Αχιλλεάς Μαυρομάτης, ενώ υπήρξε απαρτία 90,76%.

Το μετοχικό κεφάλαιο, αν καλυφθεί η ΑΜΚ, θα ανέρχεται στα 78.524.540 και ισχύει εώς τις 22/06 με δυνατότητα παράτασης ενός μήνα. Στη προηγούμενη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ψηφίστηκε ομόφωνα η προκήρυξη νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 7.17 εκ. ευρώ, προκειμένου να επιστραφούν τα λεφτά της εταιρείας ΣΕΚΑΠ.

​Σε ερώτηση σχετικά με το γήπεδο και τη Θέρμη ο κ. Γκαγκάτσης απάντησε: «Προτεραιότητα είναι η Τούμπα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγο καιρό».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε, επίσης, ότι τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν θα κυκλοφορήσουν στις 3 Ιουλίου.

«Ο μεγαλομέτοχος στηρίζει και θα συνεχίσει να το κάνει, όσο το χρειάζεται η ομάδα. Γίνονται προσπάθειες να αυξηθούν τα έσοδα για να είναι αυτάρκης ο ΠΑΟΚ» συμπλήρωσε ο Μάκης Γκαγκάτσης απευθυνόμενους στους μικρομετόχους.

πηγ: SDNA.GR