Βαθμολογία

Στο πλευρό του Ηρακλή ο Γραμμένος

Συναντήσεις επί συναντήσεων κάνει αυτές τις μέρες η Επιτροπή Πρωτοβουλίας, η οποία ψάχνει λύσεις για τον Ηρακλή. Έτσι μετά τον Γιώργο Βασιλειάδη εκπρόσωποι του «Γηραιού» τα είπαν και με τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Εκείνος το βράδυ της Τρίτης (6/6) τοποθετήθηκε δημοσίως για το θέμα των Θεσσαλονικιών ξεκαθαρίζοντας πως τάσσεται στο πλευρό τους και αναζητά κι εκείνος λύσεις για «μία ομάδα που κέρδισε άξια την παραμονή της στην κατηγορία».

Αναλυτικά: «Είμαστε σε συνεννόηση με ανθρώπους της οικογένειας του Ηρακλή και όχι της ΠΑΕ, καθώς είναι κι αυτοί συμμέτοχοι σε όλα τα κακά που ταλαιπωρούν τον ιστορικό σύλλογο. Μία ομάδα που κέρδισε άξια την παραμονή της στην κατηγορία βρίσκεται με το ένα πόδι στην Football League λόγω των λαθών τους, αλλά και κάποιων αποφάσεων που δυσκολεύομαι να τις κατανοήσω και πρέπει να πω ότι η ΕΠΣΜ είναι στο πλευρό του Ηρακλή και ψάχνουμε τρόπους με την επιτροπή δικαίωσης να δώσουμε λύση στο πρόβλημα.

Πρέπει επιτέλους ΕΠΟ και Super League να συντονιστούν, να υπάρχουν συγκεκριμένοι κανονισμοί και να ισχύουν για όλους έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας να διαμαρτύρεται και να γίνει το Ελληνικό ποδόσφαιρο πιο αξιόπιστο.

Φυσικά και προβληματίζομαι ως υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν, να αλλάζουν συνεχώς οι κανονισμοί και να μην ξέρουν οι ομάδες τι ισχύει και τι όχι».