Βαθμολογία

Τα πρώτα πλάνα του Απόλλωνα ενόψει της νέας σεζόν

Ξεκινούν σιγά σιγά να μπαίνουν σε μια ευθεία, ένα ένα τα πλάνα του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει της νέας σεζόν για την Football League.

Τα μείζοντα θέματα του συλλόγου αφορούν τη σύσταση ΠΑΕ, μετοχικού κεφαλαίου, νέας διοίκησης και ερασιτεχνικής ομάδας. Παράλληλα εγκρίθηκε το κονδύλι και για το γηπεδικό οπότε και αυτό μπαίνει σε μια σειρά.

Κατα τα άλλα από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις ανανεώσεων με το τεχνικό τιμ και τη πρόσληψη του νέου τεχνικού διευθυντή, ενώ θα γίνουν και οι εισηγήσεις του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Τέλος το προπονητικό κέντρο που θα χτιστεί ο Απόλλων Λάρισας της σεζόν 2017-2018 υπάρχει στη λίστα των θεμάτων της ομάδας, ενώ προκρίνεται ως έδρα για τις προπονήσεις το γήπεδο της Τερψιθέας.

Αναλυτικά όλα τα μείζοντα θέματα του Απόλλωνα:

Συμπαίκτες και γηπεδικό

Ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Μαντζανάς ψάχνει για τους ανθρώπους εκείνους, προκειμένου να τρέξει τις διαδικασίες για την σύσταση της ΠΑΕ, το μετοχικό κεφάλαιο αυτής, την νέα διοίκηση και την ερασιτεχνική ομάδα του συλλόγου. Όσον αφορά το γηπεδικό, όπως ενημερωθήκατε και από το athleticlarissa.gr τα νέα είναι ευχάριστα καθώς εγκρίθηκε από την περιφέρεια Θεσσαλίας το κονδύλι για τα έργα προκειμένου αυτά να ξεκινήσουν όσο γίνεται πιο άμεσα και το γήπεδο να πληρεί τις προϋποθέσεις.

Ταύτιση απόψεων με Σάκη Θεοδοσιάδη

Μικρές τυπικές λεπτομέρειες μένουν για να ανακοινωθεί και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη και του υπόλοιπου τιμ, όπως τον Κώστα Μαργαρίτη τον άμεσο συνεργάτη του Θεοδοσιάδη, συν την επισημοποιήση της συμφωνίας με το νέο τεχνκό διευθυντή Ανδρέα Πασπαλιάρη.

Υπάρχει μια εισήγηση μέσω φακέλου από τον Έλληνα τεχνικό η οποία θα δοθεί στον Παναγιώτη Μαντζανά, με τον προπονητή των πρωταθλητών του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής να θέλει την παραμονή 15 παικτών από το υπάρχον ρόστερ, 4-5 προσθήκες που θα γίνουν συν 2-3 φέρελπυς παίκτες. Ήτοι το ρόστερ να αποτελείται από 23-24 ποδοσφαιριστές.

Ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον κ. Θεοδοσιάδη είναι ο επιθετικός της ΑΕΛ, Δημήτρης Καπός και θα τον ήθελε στον Απόλλωνα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή του Πάους, για το αν τον υπολογίζει, όμως φυσικά θα πρέπει να συνεναίσει και ο ίδιος ο παίκτης να δοθεί δανεικός, αν δεν είναι στα πλάνα του Ολλανδού τεχνικού.

Όλα αυτά θα αρχίσουν μετά τις 10 Ιουνίου προκειμένου να δούμε ποιοι θα παραμείνουν στο λαρισινό σύλλογο και ποιοι θα είναι αυτοί που θα αναχωρήσουν για άλλες πολιτείες.

Προπονητικό κέντρο για προετοιμασία και εταιρεία ένδυσης

Ένα ακόμα μείζον θέμα για τον Απόλλωνα αποτελεί και το προπονητικό κέντρο στο οποίο θα χτιστεί ο νέος Απόλλων Λάρισας προκειμένου να είναι έτοιμος για τις υποχρεώσεις του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League. Μεγάλο προβάδισμα έχει το Καρπενήσι, χωρίς πάντως να αποκλείονται και άλλες περιπτώσεις. Στα πλάνα των ανθρώπων της λαρισινής ομάδας και η εταιρεία ένδυσης της ομάδας τη νέα σεζόν.

Τερψιθέα για προπονήσεις

Κατα την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Απόλλων Λάρισας έκανε προπονήσεις στην Κοιλάδα, ενώ για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι Λαρισαίοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση της Τερψιθέας.

Οι εγκαταστάσεις στη Τερψιθέα είναι πολύ καλές, με καινούριο γήπεδο, άνετα και ευρύχωρα αποδυτήρια, εγκαταστάσεις στις οποίες έκανε αυτοψία και ο ίδιος ο Σάκης Θεοδοσιάδης ο οποίος άναψε το πράσινο φως για συμφωνία, αλλά θα πρέπει να συναινέσει και η εκεί ομάδα.

Τα πλεονεκτήματα της Τερψιθέας είναι οι εξαιρετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις, τα άνετα και ευρύχωρα αποδυτήρια συν ότι είναι και πιο εύκολα προσβάσιμη η περιοχή από τη Φιλιππούπολη, δεδομένου ότι είναι πολύ κοντινή απόσταση.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ