Βαθμολογία

Στις 11 Ιουνίου η Γ.Σ. του Αστέρα Αμαλιάδας

Για την προσεχή Κυριακή 11 Ιουνίου έχει οριστεί η Γενική Συνέλευση στον Αστέρα Αμαλιάδας, με κύριο θέμα την ανάδειξη νέου και ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος «Αστέρας» Αμαλιάδας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λαζαράκειου δημοτικού μεγάρου Αμαλιάδας, θα διεξαχθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του ομίλου, με θέματα ημερήσιας διάταξης.

1.Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

2. Ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας.

Καλούνται όλα τα Μέλη να προσέλθουν, εκφράζοντας και με τον τρόπο αυτό τη στήριξή τους.

Ήδη υπάρχει κινητοποίηση και συμμετοχή από επιχειρηματίες, επαγγελματίες, εθελοντές, Μέλη και φιλάθλους. Ήδη, αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας για αυτοψία και επίλυση προβλημάτων τα οποία σχετίζονται με την ομαλότερη προετοιμασία της ομάδας τη νέα σεζόν.

Αυτή η κινητοποίηση πρέπει να συνεχιστεί και να διευρυνθεί.

ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ»

* Όπως λοιπόν αναφέρεται και στην ανακοίνωση, αλλά κι έχει καταγραφεί από τα προηγούμενα ρεπορτάζ μας, ήδη συντελούνται “ζυμώσεις” και γίνονται κινήσεις. Για να προκύψει ισχυρή διοίκηση χωρίς μάλιστα να χαθεί χρόνος. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι ποτέ άλλωστε στο παρελθόν ο Αστέρας δεν προχωρούσε τόσο νωρίς σε Γενική Συνέλευση.

Ήδη το αμέσως προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκε ένας πρώτος κύκλος επαφών με επιχειρηματίες, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζει ένα πολύ σημαντικό και μεγάλης οικονομικής επιφάνειας πρόσωπο, αυτό του ντόπιου επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου. Ενώ στις μέρες που μεσολαβούν ως την Κυριακή, θα συνεχιστούν οι προσεγγίσεις και σε άλλα πρόσωπα επιχειρηματιών και επαγγελματιών της περιοχής, ώστε είτε να μετάσχουν στο νέο σχήμα, είτε να το στηρίξουν με όποιο τρόπο.

Στις μέχρι τώρα κινήσεις και “ζυμώσεις”, σημαντικό ρόλο παίζει ο Βαγγέλης Αγγελής, ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του Αστέρα που παραιτήθηκε πριν λίγο καιρό (λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος), αλλά μια εβδομάδα πριν την ολοκλήρωση των αγώνων επισκέφθηκε ξανά την Αμαλιάδα. Κι έκανε κάποιες επαφές με επιχειρηματίες της περιοχής, διερευνώντας τις προθέσεις τους και δημιουργώντας τις συνθήκες για να χρηματοδοτήσουν αυτοί ένα νέο εγχείρημα, συλλογικό, με υψηλούς στόχους. Ακολούθως, ήρθε και δεύτερη φορά και έκανε νέο κύκλο επαφών. Αποτέλεσμα αυτών, ήταν να υπάρξει αρχική συμφωνία για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες και σε πρώτη φάση να γίνει η Γενική Συνέλευση από την οποία θα προκύψει το νέο διοικητικό σχήμα.

Πλέον, απομένει να ξεκαθαρίσει, το πόσοι και ποιοι θα είναι οι χρηματοδότες και σε ποιο βαθμό θα στηρίξουν το σχήμα, το οποίο θέλει να έχει υψηλούς στόχους, και επίσης, ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν το νέο Δ.Σ.

Τα δυο παραπάνω ζητούμενα, θα αρχίσουν να παίρνουν σύντομα απαντήσεις, αφού βέβαια ληφθεί υπόψη ότι ορισμένοι από τους χρηματοδότες δεν επιθυμούν να μετέχουν και στο Δ.Σ., ενώ και κάποιοι άλλοι θα θέλουν να βοηθήσουν χωρίς όμως να επιδιώκουν και κάποια θέση, αλλά ούτε και συμμετοχή τους στις αποφάσεις.

– Απομένει λοιπόν να ξεκαθαρίσει για κάποια πρόσωπα (όπως ο Θαν. Παπαγεωργίου που προαναφέρθηκε) σε ποιό βαθμό θα μετάσχουν και θα στηρίξουν. Και ανάλογα το βαθμό συμμετοχής και εμπλοκής αυτών (μεγαλύτερη ή μικρότερη) θα υπάρχει και πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη λειτουργία του όποιου νέου σχήματος.