Βαθμολογία

Μπαζντάρεβιτς: «Μπρορούμε να κοντράρουμε την Ελλάδα»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βοσνίας, Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς,ενόψει της αναμέτρησης με την Ελλάδα την ερχόμενη Παρασκευή, εμφανίστηκε αρκετά σίγουρος για την ομάδα του!

«Στο πρώτο ματς δείξαμε πως μπορούμε να κοντράρουμε την Ελλάδα σε όλες τις πτυχές του αγώνα, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Για λίγα δευτερόλεπτα χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεχτήκαμε ένα γκολ που μας στέρησε τη νίκη. Τώρα το διακύβευμα είναι μεγάλο, αλλά λατρεύουμε να παίζουμε τέτοια παιχνίδια. Θα πρέπει να παίξουμε με πάθος και μυαλό. Πρέπει να επιτεθούμε έξυπνα κι όχι αλόγιστα, γιατί έτσι δεν θα καταφέρουμε κάτι. Έχω πίστη στην ομάδα και τους παίκτες μας, είμαι αισιόδοξος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 «Δεν θα μας φέρει πίεση η παρουσία του κόσμου. Αντιθέτως, πιστεύω πως είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μας. Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι το γήπεδο είναι μικρό. Όμως η ατμόσφαιρα θα είναι φοβερή και δεν αμφιβάλλω πως θα έχουμε σπουδαία υποστήριξη από τους φιλάθλους μας», απάντησε ερωτηθείς για την πιθανότητα άγχους των παικτών του που θα αγωνιστούν μπροστά στον κόσμο της ομάδας.