Βαθμολογία

Ρίβερς: «Το πιστεύουμε, ανεξάρτητα από το αν το πιστεύει ο κόσμος»

Ο Κέι Σι Ρίβερς εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να επιστρέψει από το 1-2 στους τελικούς, ανεξάρτητα από το αν ο κόσμος της ομάδας πιστεύει στην ανατροπή.

 «Στο τέλος χάσαμε κάποιες βολές σε κρίσιμο σημείο, αυτές που έχασα εγώ. Δεν είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Φτάσαμε στο +10, αλλά είχαμε κάποιες άμυνες που δεν προσέξαμε και έβαλαν σουτ που δεν τους έδωσαν ζωή. Δύο τρίποντα τούς έδωσαν αυτοπεποίθηση και έβαλαν τον κόσμο ξανά μέσα στο παιχνίδι. Αυτό δεν πρέπει να γίνεται, πρέπει να τους κρατάμε χαμηλά. Στο τέλος δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και μας στοίχισε. Παίξαμε εξαιρετικά στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά από τη στιγμή που τους δώσαμε ζωή, μπορούσαν να επιστρέψουν», δήλωσε ο Ρίβερς στην «Πράσινη».

«Δεν δίνω προσοχή σε αυτά που λένε οι άλλοι. Μας βλέπουν πολλοί και όλοι έχουν μια άποψη. Θέλουμε αυτοί που είναι μαζί μας να είναι μαζί μας στα καλά και τα άσχημα. Πολλά μπορούν να ειπωθούν, δεν γίνεται πάντα ένα τέλειο παιχνίδι. Δεν ήρθαμε να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι, αλλά να νικήσουμε. Είχαμε μια ευκαιρία, αλλά χάσαμε. Έχουμε κι άλλο παιχνίδι και πρέπει να παλέψουμε, στο ΟΑΚΑ, σε ένα γεμάτο γήπεδο, για να πάρουμε τη νίκη και να έρθουμε ξανά στο ΣΕΦ. Όσοι είναι μαζί μας, μας εμπιστεύονται. Είναι μια μεγάλη σεζόν και πολλά έχουν συμβεί, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Είναι δύσκολο, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο», πρόσθεσε ο Αμερικανός άσος.

«Όλοι μας πιστεύουμε στο τι μπορούμε να κάνουμε και αυτό θα κάνουμε, ανεξάρτητα από το αν ο κόσμος είναι μαζί μας ή όχι. Έχουμε βρεθεί σε μειονεκτική θέση ξανά, έχουμε επιστρέψει, έχει γίνει πολλές φορές αυτό φέτος. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, να πιστεύουμε και να κυνηγάμε νίκες. Το κυριότερο είναι να ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς μας, τις πληγές μας και να παλέψουμε ξανά. Ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι μια σκληρή μάχη και πρέπει να ετοιμαστούμε να παλέψουμε ξανά».