Βαθμολογία

Να κλείσουν τις εκκρεμότητες προσπαθούν στη Βέροια

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα που έχει η Βέροια όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι με τις προσφυγές που έχουν σκάσει να είναι πολλές. Ωστόσο, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί λύση με τους πάντες.

Οι Ημαθιώτες μιλούν με όλους τους ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλονται χρήματα και προσπαθούν να έρθουν σε έναν διακανονισμό και να γλιτώσουν και κάποια χρήματα από τη στιγμή που η ομάδα υποβιβάστηκε.

«Όλοι έχουμε ευθύνη που πέσαμε» ξεκαθαρίζουν και ζητούν να βάλουν πλάτη και να χαρίσουν κάποια χρήματα. Κάποιοι είναι διατεθειμένοι να το κάνουν, άλλοι όχι. Εκείνοι, όμως, που έως τώρα δεν δέχονται να πέσουν ούτε κατά ένα ευρώ είναι οι Καλί και Λόπεθ, κάτι που έχει κάνει αρνητική εντύπωση στους ανθρώπους της ομάδας γιατί αμφότεροι προσπαθούσαν να βγάζουν προς τα έξω πόσο δεμένοι είναι με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και αυτό που λένε στην ΠΑΕ είναι πως υπάρχουν και θετικά και αυτά έχουν να κάνουν με τις εκκρεμότητες προς εφορία και ΙΚΑ, οι οποίες είναι ρυθμισμένες σε μεγάλο βαθμό.

a-sports.gr