Βαθμολογία

Φιλικό και βραβεύσεις στη Φιλιππούπολη (PICS)

Την Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 18:30 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, διεξήχθη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους παλαιμάχους του Απόλλωνα και του Ηρακλή Λάρισας. Το athleticlarissa.gr ήταν το μοναδικό ηλεκτρονικό ΜΜΕ της Λάρισας που κάλυψε την αναμέτρηση.

Του Χρήστου Γκατζούλη

(Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση του θέματος και των φωτογραφιών)

Το παιχνίδι έγινε στα πλαίσια της εορτής της Αγίας Τριάδος και μάλιστα τιμήθηκαν από τους παλαιμάχους του Απόλλωνα ο πρόεδρος της ομάδας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και ο προπονητής κ. Σάκης Θεοδοσιάδης, για την μεγάλη άνοδο που πέτυχαν οι «κυανόλευκοι» στην Football League.

Αρκετή διάθεση παρά τη ζέστη από τους παλαίμαχους και των δύο ομάδων που δέχθηκαν με χαρά να συμμετέχουν σε αυτό το φιλικό παιχνίδι. Σίγουρα στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν η ομάδα του Απόλλωνα που έχει ξεκινήσει να οργανώνεται ενόψει της νέας σεζόν.

Για την ιστορία ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε με σκορ 2-1. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Αλεξούδης και Τσαπατόρης, ενώ για τον Ηρακλή ο Κύρκος.

Παλαίμαχοι Απόλλων Λάρισας: Κιόρογλου, Μπίζιος, Νανούλης, Μάγγος, Μπαρλαγιάννης, Κανελιάς, Αγγελής, Μιχαλόπουλος, Αλεξούδης, Κακαγιάννης, Μπουρονίκος.

Έπαιξαν και οι: Φωτάκης, Τσαπατόρης, Μπακαρός, Κολομητρούσης, Ντελόπουλος.

Παλαίμαχοι Ηρακλή Λάρισας: Φορφόλιας, Φιλίππου Χρ., Πρίφτης, Φώτης, Ευαγγέλου, Δραγατσίκης, Μέκρας Γιωρ., Κύρκος, Βουτσιλάς, Κουσιέρας, Μητσιάκος, Λιάπης.

Έπαιξαν και οι: Κώτσιος, Αργυρούλης, Φιλίππου Ν., Κυριάκης, Μόκας, Διαμαντής, Μέκρας Χρ.

Διαιτητής: Θανάσης Δριστέλας.

*Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου και ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρος Ιωακείμ.