Βαθμολογία

Τέλος από τον Πανθηραϊκό ο Παπαματθαιάκης

Σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν μπαίνουν οι άνθρωποι του Πανθηραϊκού, καθώς ο Μανώλης Παπαματθαιάκης ανακοίνωσε τη Δευτέρα (5/6) την αποχώρησή του.

Ο Κρητικός τεχνικός επικαλείται προσωπικούς λόγους για την απόφαση που πήρε, ενώ στην επιστολή του είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη διοίκηση, τους παίκτες και τους φιλάθλους της ομάδας της Σαντορίνης.

Αναλυτικά: «Για τους δικούς μου λόγους αποφάσισα να μη συνεχίσω στην ομάδα για την επόμενη χρονιά. Σίγουρα η φυγή του κ. Συνολάκη από το επόμενο διοικητικό συμβουλίο, του ανθρώπου που με πήγε στον Πανθηραϊκό παίζει καταλυτικό ρόλο και για την δική μου απόφαση.

Παρ' όλα αυτά, θέλω να πιστεύω ότι υπηρέτησα με πολύ μεγάλο επαγγελματισμό και σοβαρότητα αυτή την ομάδα που έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και πιστεύω ότι πραγματικά έβαλα τις βάσεις σε αυτή δύσκολη και αναγνωριστική χρονιά, ώστε αυτή η ομάδα να πάει τα επόμενα χρόνια πολύ ψηλότερα γιατί υπάρχουν οι προδιαγραφές και τα φόντα για να το πετύχει.

Θέλω να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά την οικογένεια Καμπουράκη που πραγματικά μου φέρθηκε σαν να ήταν δική μου οικογένεια, σίγουρα τον αντιπρόεδρο, κ. Συνολάκη, που όπως ανέφερα ήταν ο άνθρωπος που με πήγε στον Πανθηραϊκό και την οικογένεια του. Τρεις ακόμη εξαιρετικούς παράγοντες τον κ. Ποθητό Μενδρινό, Αλέξανδρο Φιάρα και Μάκη Βασαλάκη για την αμέριστη συμπαράσταση τους όλη τη χρονιά και άφησα τελευταίους τους δυο ανθρώπους που έβλεπα σχεδόν κάθε ημέρα. Τον κ. Χάρη Σαρρή που ήταν γενικός αρχηγός και τον ταμία, Χρήστο Ξάνθη. Δυο παράγοντες εξαιρετικούς που αφιέρωσαν πάρα πολύ χρόνο για να μου λύνουν τα δικά μου προβλήματα που πολλές φορές αυτές οι δικές τους ώρες δεν αναπληρώνονται με όσα χρήματα και να βάζει κάποιος άλλος.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υγιείς φιλάθλους της ομάδας, τους δημοσιογράφους του νησιού που συνεργάστηκα, στους ποδοσφαιριστές μου που με ανέχτηκαν όλο το χρόνο με τα καλά μου και τα κακά μου και στους δυο εξαιρετικούς συνεργάτες που δημιούργησα μέσα από την ομάδα. Τον Μιχάλη Τζωρμπατζάκη και τον Λευτέρη Λυγνό.

Πάντα έχω σαν αρχή και λέω ότι οι φιλίες είναι πάνω από συνεργασίες και νιώθω ότι έκανα πολλούς και σημαντικούς φίλους σε αυτό το όμορφο νησί των Κυκλάδων που θα τους κρατήσω για όλη μου τη ζωη. Τους ευχαριστώ για όλα και τους εύχομαι τα καλύτερα για τα επόμενα χρονια. Με εκτίμηση, Μανώλης Παπαματθαιάκης».