Βαθμολογία

Ανακοίνωση των Ultras Gate 3

Ανακοίνωση με αιχμηρό περιεχόμενο εξέδωσαν οι φίλαθλοι της Αναγέννησης Καρδίτσας Ultras Gate 3 μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας τους με τον ΟΦΗ για την 33η αγωνιστική της Football League.

Οι οργανωμένοι της θεσσαλικής ομάδας στην ανακοίνωση τους καυτηριάζουν την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης της πόλης και του παρατηρητή της αναμέτρησης για την απαγόρευση της τοποθέτησης ενός πανό που έγραφε «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΜΕΝΟ-ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ-ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Πριν την έναρξη του αγώνα (τελικό σκορ ΑΣΑ-ΟΦΗ 0-2), αντιπροσωπεία μας βρέθηκε στο γήπεδο με πανό διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μας και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο τελικά δεν κρεμάστηκε ποτέ!

Το πανό έγραφε «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΜΕΝΟ-ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ-ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ». Αστυνομία και παρατηρητής θεώρησαν το περιεχόμενο του υβριστικό πράγμα που γίνεται δεύτερη φορά για φέτος.

Να αναφέρουμε πως αντίστοιχα πανό έχουν σηκωθεί από πολλούς συνδέσμους διαφορετικών ομάδων περνώντας ένα μήνυμα αντίδρασης και ενότητας γύρω από τους οπαδούς θυμίζοντας πως σε κανένα αγώνα ενάντια στη σαπίλα κανείς οπαδός δεν είναι μόνος.

Δεν μείναμε όμως εκεί καθώς σαν σύνδεσμος συμμετείχαμε σε αντιρατσιστικό τουρνουά 5×5 που στέφθηκε με επιτυχία, παρακολουθώντας την διοργάνωση πλήθος κόσμου -γύρω στα 200 άτομα- σε αντίθεση με το στάδιο που για ακόμη μια φορά ήτανε παντελώς άδειο…

Το πανό διαμαρτυρίας βέβαια μεταφέρθηκε εκεί!!!!

Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 – Ultras Gate 3

AGAINST MODERN FOOTBALL»