Βαθμολογία

Κόντορ: «Η ΑΕΛ θα ανακάμψει»

Ο μπακ της ΑΕΛ, Οούσου-Ανσά Κοντόρ μίλησε για την καριέρα του και την ΑΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε στο ghanafans.com:

Για το ξεκίνημα της καριέρας του: «Η επαγγελματική καριέρα μου ξεκίνησε όταν η τότε ομάδα μου, Κουμάσι Ασάντε Κοτόκο, πήγε σε ένα ταξίδι στην Σερβία υπό τις οδηγίες του τεχνικού Μπόγκανταν Κόρακ. Παίξαμε μία σειρά από φιλικά παιχνίδια εκεί και ευτυχώς η απόδοση μου ήταν αυτή που έπρεπε για να ελκύσει κάποιες ομάδες στη Σερβία και μέσα από αυτές επέλεξα την Μέταλατς, ενώ αγωνίστηκα στη συνέχεια στη Νόβι Ποζάρ».

Για την εμπειρία της Ευρώπης: «Το να παίξω στην Ευρώπη στην αρχή της επαγγελματικής μου καριέρας δεν ήταν εύκολο. Έπρεπε να ξεπεράσω πολλά και στηρίχθηκα στις δυνάμεις μου, έκανα βήματα και ήταν μία εμπειρία που άξιζε».

Για την ΑΕΛ: «Στην ΑΕΛ φέτος ήταν μία δύσκολη σεζόν για μας στο κλαμπ αλλά καταφέραμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αυτές τις καταστάσεις μπορούν να τις βιώσουν όλες οι ομάδες στον κόσμο σε κάποιες στιγμές. Εμείς θα ανακάμψουμε».

Για την Εθνική Γκάνας: «Έχω ακόμη πολύ ποδόσφαιρο μέσα μου. Πρέπει να συγκεντρωθώ στο να δουλέψω σκληρά και ελπίζω να βρίσκομαι στις καλές σημειώσεις του Κιούσι Άπια για να κληθώ στην Εθνική Γκάνας κάποια στιγμή ακόμη και για τον λιγότερο πιθανό χρόνο που γίνεται. Ξέρω τον ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα και δεν θα είναι όλα ρόδινα αλλά είμαι έτοιμος να παλέψω με τον τρόπο μου».