Βαθμολογία

Άστατος καιρός σήμερα, δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι

Βελτίωση των καιρικών συνθηκών αναμένεται αύριο, παράλληλα με την άνοδο της θερμοκρασίας.

Άστατο καιρό με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο προβλέπουν για σήμερα οι μετεωρολόγοι. Μάλιστα οι καταιγίδες δεν αποκλείεται τοπικά να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία καταγράφει μικρή πτώση.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ.Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές και να συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Βαθμιαία βελτίωση αναμένεται από το βράδυ, η θερμοκρασία ως τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Μεσημέρι και απόγευμα αναμένονται νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί 3 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ

Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Πηγή: newsbeast.gr