Βαθμολογία

Πουλαράκης: «Η Επαρχία Φαρσάλων είναι δημοκρατική»

Ο Αντιδήμαρχος Φαρσάλων και πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΛ κ. Σταύρος Πουλαράκης θέλησε να κάνει ένα προσωπικό σχόλιο στο athleticlarissa.gr όσον αφορά τον προεκλογικό αγώνα του συνδυασμού «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό» όπου επικεφαλής είναι ο κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης.

«Με αφορμή την ομιλία του κ. Μπουχλαριώτη στα Φάρσαλα θέλω να πω δύο πράγματα. Θεωρώ πως δεν σημαίνει τίποτα επειδή πήγαν τα σωματεία στο λόγο του κ. Μπουχλαριώτη στα Φάρσαλα αφού ήταν καλεσμένα. Στην επαρχία των Φαρσάλων δείχνουν πάντα όλοι τους πως είναι δημοκράτες και ακούνε όλες τις πλευρές πριν αποφασίσουν για το που θα ψηφίσουν.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και στις 2 Μαΐου με την παράταξη του κ. Γρηγορίου στη συγκέντρωση που έκανε με την παρουσία καταγεγραμμένων 10 σωματείων. Τότε στη συνάντηση είχε παρευρεθεί ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ο αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Τσάμπας και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Γεώργιος Αγγελακόπουλος.

Επιθυμούμε λοιπόν όλοι μας που ανήκουμε στην παράταξη του κ. Γρηγορίου να αφήσει στην άκρη τα επικοινωνιακά της παιχνίδια η παράταξη του κ. Μπουχλαριώτη και να μην δημιουργούν εντυπώσεις όσον αφορά τα σωματεία. Να τα αφήσουν ήσυχα και αυτά με δημοκρατική συνείδηση να αποφασίσουν που θέλουν να δώσουν την ψήφο τους.