Βαθμολογία

Η πανηγυρική άνοδος του Αστέρα Μελισσοχωρίου (PICS)

Ήταν πολλά τα χρόνια που το ιστορικό σωματείο αγωνιζόταν στην Β΄τοπική κατηγορία. Μετά από 15 χρόνια επιστρέφει στην Α1' τοπική κατηγορία. Τη φετινή χρονιά από την αρχή του πρωταθλήματος, μέχρι και τη 19η αγωνιστική η ομάδα ήταν στην πρώτη θέση, αφού είχε κάνει 11 συνεχόμενες νίκες και μόνο δύο ήττες. Στον δεύτερο γύρο έκανε τέσσερις ήττες, μία νίκη και μια ισοπαλία και υποχώρησε στον βαθμολογικό πίνακα (πήγε στην 4η θέση). Στη συνέχεια με πέντε συνεχόμενες νίκες κατάφερε να φτάσει στη διαδικασία των μπαράζ, όπου από εκέι πήρε το εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία.

Πολλά εύσημα αξίζουν στον προπονητή κ. Ηλία Αράπη, που ήταν τη φετινή χρονιά μέχρι και την 18η αγωνιστική και στη συνέχεια στον κ. Σπύρο Μούτσιο που οδήγησε την ομάδα στην Α1 τοπική κατηγορία.

Ένα σοβαρό και συγκροτημένο σωματείο με σύσσωμη τη διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Αγγελούλη, τον Αντιπρόεδρο κ. Αντρέα Καρακάση, τον γενικό αρχηγό κ. Βαλάντη Κατσαμάκα, τον ταμεία κ. Δημήτρη Βαλόζο, τον υπεύθυνο ακαδημιών κ. Λεωνίδα Μπουρντένα (οι ακαδημίες στο Μελισσοχώρι έχουν 45 παιδιά), τον έφορο κ. Πέτρο Νούσια και τον γενικό γραμματέα κ. Αποστόλη Παπαδούλη. Όλοι τους βοήθησαν τα μέγιστα στην ομάδα μα οι πρωταγωνιστές ήταν οι παίκτες του Αστέρα Μελισσοχωρίου, αφού πάλεψαν μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι στα μπαράζ για να μπορέσει η ομάδα να πιάσει τον στόχο της.

Την Παρασκευή (2/6) το βράδυ η ομάδα με τη διοίκηση και τον προπονητή το γλέντησε στο μπαρ Vegge στο Μελισσοχώρι. Τα χαμόγελα δεν περίσσευαν από κανέναν. Ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι. Ο Γιώργος Λιάνγκας έφτιαξε μια πολύ ωραία ξύλινη μεγάλη πλακέτα, η οποία ανέφερε την ομάδα του Μελισσοχωρίου. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους από το Athleticlarissa.gr και καλή πορεία στην Α1 τοπική κατηγορία.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ