Βαθμολογία

Ρονάλντο: «Δε θεωρώ τον εαυτό μου γκαλάκτικο»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνήθηκε τον τίτλο του γκαλάκτικο, αποκαλύπτοντας παράλληλα την προετοιμασία που προτιμά εν' όψει των μεγάλων αγώνων, σε δηλώσεις του λίγες ώρες πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Γιουβέντους.

«Δεν είμαι ο τυπικός παίκτης που του αρέσει να παρακολουθεί βίντεο, γιατί μου αρέσει να έρχονται όλα φυσικά. Προφανώς είναι σημαντικό να γνωρίζεις κάποια πράγματα αλλά όχι να σου γίνεται εμμονή.

Για παράδειγμα όταν καλείσαι να αποφασίσεις σε ποια πλευρά θα εκτελέσεις το πέναλτι, όλα βασίζονται στο ένστικτο. Για αυτό δεν μου αρέσει να σχεδιάζω τι πρόκειται να κάνω.

Δεν φοβάμαι να χτυπήσω πέναλτι στον τελικό. Παίρνω συχνά ρίσκα και αυτό είναι ένα υπολογισμένο ρίσκο. όχι θέμα ζωής και θανάτου. Μπορεί να σκοράρω ή να αστοχήσω. Αλλά δεν πρόκειται να αστοχήσω. Πρέπει να σκέφτεσαι θετικά. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στους καλούς, του πολύ καλούς και τους γκαλάκτικος.

Δε θεωρώ τον εαυτό μου γκαλάκτικο. Είμαι απλά ένας παίκτης που έχει αφήσει ιστορία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Ρεάλ Μαδρίτης και την Εθνική Πορτογαλίας».