Βαθμολογία

Ντέλε-Άλι από τη νέα σεζόν!

Ήρθε στην ΑΕΛ ως ένα απο τα ανερχόμενα ταλέντα της Σερβίας, σε ηλικία μόλις 22 ετών.

Έτσι ήταν και είναι... Εξού και ο λόγος που ο Άγγελος Αναστασιάδης ενέκρινε την απόκτησή του στο «χτίσιμο» της δικής του ομάδας.

Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι αυτό. Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να πείσεις έναν προπονητή όπως αυτός, ώστε να σε επιλέξει στην ομάδα με την οποία θέλει να δουλέψει.

Ο Μίλος Ντέλετιτς κέρδισε επάξια μια θέση στη «βυσσινί» οικογένεια. Ήταν από τους παίκτες που ξεχώριζες στην προετοιμασία του συλλόγου, ωστόσο η πορεία του από τότε και έπειτα είχε ουκ ολίγες διακυμάνσεις.

Φέτος δεν κατάφερε να πείσει εξ' ολοκλήρου τους τεχνικούς που κάθισαν στον πάγκο της ΑΕΛ και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, αλλά και μια μόνιμη θέση στο βασικό σχήμα.

Δεν ήταν λίγα τα παιχνίδια που έμενε στην αφάνεια, αλλά ούτε και εκείνα που αποτελούσε το «αντίδοτο» σε αναμετρήσεις που η ΑΕΛ αδυνατούσε να βρει λύσεις. Πολλές φορές η είσοδός του στον αγωνιστικό χώρο γινόταν αισθητή. Άλλες όχι...

Πλέον έχοντας ολοκληρωθεί η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν, ο Μίλος Ντέλετιτς συμπλήρωσε έναν χρόνο ως στέλεχος ομάδας της Σούπερ Λιγκ. Αποκόμισε εμπειρίες, εικόνες, απόψεις και νοοτροπία διαφορετική από ότι είχε συνηθίσει.

Μπορούμε να πούμε με σιγουρία πως έχει προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα. Το τρόπο παιχνιδιού της Σούπερ Λιγκ. Γνωρίζει πλέον καλά τους συμπαίκτες του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Βάσει αυτού λοιπόν περιμένουμε να δούμε σίγουρα κάτι καλύτερο από αυτόν από τη σεζόν που έρχεται...

Έχει όλα τα προσόντα για μεγαλύτερη εξέλιξη και αυτό είναι εμφανέστατο. Μένει να το αποδείξει και ο ίδιος, αλλά να πιστέψει και περισσότερο στον εαυτό του!

Μ.Ι.