Βαθμολογία

Ευχαρίστησε Κομπότη ο Κουλιμπαλί

Παρελθόν από τον Λεβαδειακό αποτελεί εδώ και δύο εβδομάδες ο Γκάρι Κουλιμπαλί, με τον Γάλλο μέσο, πάντως, να διατηρεί καλές αναμνήσεις από τον Γιάννη Κομπότη.

Μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο έμπειρος χαφ ανέφερε για τον ισχυρό άνδρα των Βοιωτών: «Ήξερα για την κακή φήμη του εκτός Ελλάδας. Είναι ένας άνθρωπος που θέλω να ευχαριστήσω. Όταν είχα ανάγκη κάτι, είχα κάποιον δίπλα μου που μπορούσα να υπολογίζω».

Σε ό,τι αφορά την παρουσία του στην ομάδα της Λιβαδειάς, δήλωσε: «Ήμουν στο Βέλγιο και ήθελα να φύγω γιατί δεν συμφωνήσαμε με την Μπέβερεν για επέκταση συμβολαίου. Στα τέλη Αυγούστου με πρότειναν στο Λεβαδειακό. Είπα, γιατί όχι; Πήρα πληροφορίες από τον Φρανσουά Μοντέστο κι άλλους δύο - τρεις ποδοσφαιριστές που γνώριζα. Κατέληξε μια περίπλοκη σεζόν. Για να είμαι ειλικρινής έλυσα το συμβόλαιό μου. Έχω καλές αναμνήσεις, όπως τα ματς με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όπου μπορείς να δεις μεγάλα γήπεδα. Ήμουν σε ομάδα με οικογενειακό κλίμα, αλλά λίγους πόρους.

Σε θέμα εγκαταστάσεων, θεραπειών ήμασταν κάτω από τους υπόλοιπους. Είναι ένα περιβάλλον στο οποίο ο παίκτης πρέπει να ασχολείται με πολλά πράγματα. Είμαστε 1 ώρα και 20 λεπτά από την Αθήνα, οπότε εάν χρειαζόμαστε ειδικές θεραπείες πρέπει να πηγαινοερχόμαστε. Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για θεραπεία, για προετοιμασία. Έχουμε γήπεδο προπόνησης, χωρίς γυμναστήριο. Για κάποιους μπορεί να είναι συνηθισμένο, αλλά για εμένα…

Είχαμε πολλές εθνικότητες, αλλά μιλούσαμε αγγλικά. Νομίζω ότι ήταν μια μαύρη σεζόν, όπου τα αποτελέσματα ήταν κακά από την αρχή. Γνώρισα τρεις προπονητές, κάτι που δεν έχω δει στην καριέρα μου. Δείχνει ότι κάτι πήγε λάθος. Μια σεζόν σαν κι αυτή με τόση αβεβαιότητα, κακή τύχη, αρνητικά αποτελέσματα, είναι η πρώτη μου φορά».