Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Ντροπή σε όσους σιωπούν»

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Ιουνίου το βράδυ στην συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου «OLYMPUS Τerra», στο 3ο χιλμ. της επαρχιακής οδού Λάρισας – Αμπελώνα, στη Γιάννουλη, η Σ/Τ της παράταξης «Ανανεωτική Κίνηση Παραγόντων» με επικεφαλή τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Ζήση Γρηγορίου.

Του Χρήστου Γκατζούλη
(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του θέματος)

Συγκεκριμένα έγινε η παρουσίαση της παράταξης κατά τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΛ, της 13ης Ιουνίου. Ο κ. Γρηγορίου αναφέρθηκε στα χρόνια που ήταν πρόεδρος της ΕΠΣΛ και στα όσα έχει κάνει επί των ημερών του ενώ τόνισε αρκετές φορές με βαριές εκφράσεις την αντίθεσή του με τις θέσεις και τα όσα έχει πει ως τώρα η παράταξη «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό» που επικεφαλής είναι ο κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης.  

«Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα. Σήμερα παραχωρούμε μια Σ/Τ όπου θα στο τέλος θα σας παρουσιάσουμε τους υποψηφίους, θα σας πούμε τα όσα έχουμε πράξει έως σήμερα και από τα όσα λέγονται και από τους αντίπαλους μας»

Περισσότερα σωματεία…

Ξεκίνησε για τα 8 χρόνια της παρουσίας του στη διοίκηση της ΕΠΣΛ. «Στην περασμένη εκλογική διαδικασία ψηφίσαν 117 σωματεία και τώρα θα ψηφίσουν 122. Είμαστε μακράν η 3η ένωση στην Ελλάδα και πετύχαμε πολλά. Προσπαθήσαμε να έχουμε στις ομάδες την ιατρική περίθαλψη με ένα οικονομικό σκέλος και να βοηθούμε στις εγχειρήσεις. Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε να καλύπτουμε τις φυσιοθεραπείες. Και εμείς σε αυτή τη συγκυρία κάναμε και αυτή τη θυσία. Παράλληλα πάντα σε συνεννόηση με την επιτροπή διαιτησίας προσπαθούμε άλλη χρονιά μία άλλη δύο να είναι δωρεάν».

Συνεργασία με τους δήμους

«Με τους δήμους είχαμε καλή συνεργασία ώστε να βρίσκονταν τρόποι να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα. Κάναμε επαφές με δημάρχους ώστε να είναι σε καλή κατάσταση τα γήπεδα. Έχουν υλοποιηθεί τα πάντα επί ημερών μας εκτός του Ενωσιακού γηπέδου που είναι κάτι το δύσκολο».

Η διαιτησία

«Η διαιτησία ανήκει σε μας όπως και οι προπονητές και οφείλουμε να συνεργαζόμαστε. Προσπαθήσαμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία. Κάποιες ομάδες που δεν είχαν προπονητή με δίπλωμα προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις. Γίνανε 7 σχολές διαιτητών. Παραλάβαμε περίπου 48 διαιτητές και σήμερα είναι 130. Δεν μπορούν να σβήσουν αυτά τα επιτεύγματα. Από 29 έγιναν 45 οι αξιολογημένοι διαιτητές. Μετά από 18 χρόνια φτάσαμε να έχουμε διαιτητή Σούπερ Λιγκ και δύο διεθνείς».

«Ντροπή σε όσους σιωπούν»

«Υπάρχει μια μηνυτήρια αναφορά η οποία ξεκίνησε από το καλοκαίρι όπου ήταν πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας ο κ. Μπουχλαριώτης και έβαλε μπροστά τον κ. Γκούμα ώστε να ανακοινώσει υποψήφιος πρόεδρος να κάνει μηνύσεις να λασπολογεί, να βγαίνει στα ράδια και δείχνοντας τον τεράστιο χαρακτήρα του τράβηξε το χαλί την κατάλληλη στιγμή και πήρε τη θέση του. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που θέλουν την εξουσία και ας λένε πως δεν τους ενδιαφέρουν οι καρέκλες με πάση θυσία. Είναι άνθρωποι που ασέλγησαν πάνω στην παράταξη, ασέλγησαν πάνω σε μένα και τους χρησιμοποίησα και τους έδωσα ιδιαίτερες θέσεις στο συμβούλιο. Μέσα σε αυτό τον χορό άρχισαν να λένε στα σωματεία για να τα πείσουν για να τους πάρουν τις σφραγίδες, η ξεφτίλα! Σιωπούν όλοι και εγώ θα πω ντροπή σε όσους σιωπούν γιατί υποθετικά δεν το ξέρουν όποιοι και αν είναι αυτοί. Όλοι συρόμαστε πίσω από την χορηγία γενικώς στα σωματεία από σουβλάκια μέχρι ότι θέλεις. Ξεκίνησαν να λένε πως εμείς δεν θα κατέβουμε σαν συνδυασμός. Το επόμενο δεν θα συμπληρώσουμε ψηφοδέλτιο, 34 οι υποψήφιοι. Το τρίτο πότε θα δώσουμε Σ/Τ, όποτε επιθυμούμε και όχι όποτε θέλετε εσείς και τέταρτον ότι βάλαμε υποψηφίους που είναι μπερδεμένοι, ενώ αυτοί έχουν ξεκάθαρους υποψηφίους. Όσοι αντιδρούν και αντιστέκονται είναι περισσότεροι απ’ αυτούς, αυτό θέλουμε να πιστεύουμε».

«Κάλεσα τον Μπουχλαριώτη σε Σ/Τ».

«Κάλεσα τον κ. Μπουχλαριώτη σε κοινή Σ/Τ και ουδέποτε απάντησε και κάνω νέο κάλεσμα τώρα και να έχουμε και δικαίωμα να κάνουμε και ερωτήσεις ο ένας στον άλλον αλλά δεν θα δεχθεί».

Περί ορκωτών λογιστών

«Παρακάλεσα τους ορκωτούς λογιστές να βγάλουν το αποτέλεσμα πριν από τις εκλογές. Δεν ήταν δυνατόν. Δεύτερον αυτός που κατήγγειλε έκανε μήνυση από τότε που τέλειωσε την θητεία του και μετά. Κανένας δεν το ξέρει μόνο εγώ το ξέρω. Και εγώ πήγα στον εισαγγελέα και είπα υπάρχει δόλος».

Σίγουρος για τη νίκη

«Υπάρχει πλήρης διαφάνεια στην Ένωση. Θεωρώ σίγουρη τη νίκη μας. εμείς δεν είμαστε ούτε Χανιά, ούτε Καρδίτσα ούτε άλλη μικρή ένωση. Πάνω απ’ όλα το κάναμε γιατί το αγαπάμε. Είμαστε εραστές του ερασιτεχνικού. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Θα πρέπει να τους αποδείξουμε ότι είμαστε πολλοί περισσότεροι από το δέλεαρ της αντίπαλης πλευράς. Του κυρίου τίποτα που εκμεταλλεύτηκε και τον κ. Γκούμα. Αυτός είναι ο ερασιτεχνισμός;».

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ»

ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.:

1.ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΖΗΣΗΣ – Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΠΣΛ
2.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ – τ. Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ
3.ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Όλυμπος Γόννων
4.ΑΡΣΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – Κεραυνός Δρυμού
5.ΒΛΑΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – Μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ
6.ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – Κεραυνός Δένδρων
7.ΓΟΥΛΙΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Αναγέννηση Ζαππείου
8.ΔΗΜΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Θερμαϊκός Στομίου
9.ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ –Ακαδημία Πλίτση,
10.ΚΟΥΛΟΥΨΟΥΖΗΣ ΗΛΙΑΣ – Δήμητρα Γιάννουλης
11.ΚΟΥΤΣΟΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Ατρόμητοι/Θύελλα
12.ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Αναγέννηση Πουρναρίου
13.ΛΥΓΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Μαχητής Τερψιθέας
14.ΠΟΥΛΑΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ –Μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας
15.ΣΑΠΟΥΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ –Αντιδήμαρχος Ελασσόνας
16.ΣΚΑΡΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – Γ.Γ. του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ»

ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.:

1.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Ακαδημία Αχιλλέα
2.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – Ανθούπολη
3.ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – Δόξα Υπέρειας
4.ΘΩΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ – Πύρρος Βορειοηπειρώτες
5.ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ – Α.Ο. Συκέας
6.ΚΑΛΦΟΥΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Αστραπή Ν. Πολιτείας
7.ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Απόλλων Λάρισας
8.ΚΑΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Αστήρ Τυρνάβου
9.ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Φλόγα Ευαγγελισμού
10.ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ – Ακαδημία Τυρνάβου
11.ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ – Ιπποκράτης
12.ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – π. μέλος του Δ.Σ. της Δήμητρας Γιάννουλης
13.ΠΑΤΣΟΥΡΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Σταυραετός
14.ΣΠΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ – Έλαφος
15.ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Α.Ο. Βρυοτόπου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ»
ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε.:


1.ΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ  ΜΑΤΘΑΙΟΣ – Μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΣΛ
2.ΛΥΓΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΠΟΕ
3.ΝΤΑΛΑΚΟΥΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - Αμπελωνιακός