Βαθμολογία

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα

Το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, γνωστοποιήσε η ηπειρώτικη ΠΑΕ, μια προετοιμασία που θα λάβει χώρα σε Καρπενήσι και Ιταλία.

Οι παίκτες του "Άγιαξ" της Ηπείρου θα επιστρέψουν μετά τις διακοπές τους, στα τέλη Ιουνίου καθώς το διήμερο 26, 27 του ίδιου μηνός θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, ενώ την επομένη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για την νέα σεζόν.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στα Ιωάννινα μέχρι αρχές Ιουλίου, καθώς στις 9 η ομάδα του ΠΑΣ θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, εκεί που θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο προετοιμασίας με την επιστροφή να είναι στα τέλη του μήνα.

Οι Ηπειρώτες το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα μεταβούν για τρία φιλικά στην Ιταλία καθώς θα αντιμετωπίσουν στις 2 Αυγούστου την Βιτσέντζα, στις 6 Αυγούστου την Σπαλ, που επέστρεψε στην Serie Α μετά από αρκετά χρόνια και στις 9 Αυγούστου την Κάρπι.

Στις 10 Αυγούστου η ομάδα θα επιστρέψει στην βάση της, συνεχίζοντας τις προπονήσεις, αλλά και τα τελευταία φιλικά μέχρι την σέντρα του νέου πρωταθλήματος στις 20 Αυγούστου.