Βαθμολογία

Απαράδεκτη επίθεση Αθανασιάδη σε Σαραβάκο

Η χθεσινή (31/5) νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ με 3-2 που στέρησε από τον δικέφαλο το εισιτήριο του Champions League έφερε και εκνευρισμό στις τάξεις των "ασπρόμαυρων".

Πιο συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης επιτέθηκε φραστικά στον παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Σαραβάκο, μια ενέργεια πέρα για πέρα απαράδεκτη από τον επιθετικό της ομάδας του Ίβιτς.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Σαραβάκος κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια, άκουσε τον Γιώργο Σαββίδη να φωνάζει σε εν εξάλλω κατάσταση προς τους διαιτητές της αναμέτρησης, με τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ να εκφράζει απορία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι κάνει αυτός; Γιατί βρίζει; Τι έχει πάθει; Τόσο πολύ τον πόνεσε;».

Ο Αθανασιάδης άκουσε τα λεγόμενα του Σαραβάκου και άρχισε να τον βρίζει με απίστευτες και απαράδεκτες εκφράσεις του στιλ: «Άντε γα..σου, γ..ώ το σπίτι σου, γ..ω το μ…ι της μάνας σου» και τον συντονιστή του ποδοσφαιρικού τμήματος των "πράσινων" να του ζητά το λόγο.

Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση ηρέμησε με τους δύο άνδρες να μην δίνουν συνέχεια στο περιστατικό.