Βαθμολογία

Άδωνις: «Ο Σαββίδης είναι πολιτικός μας αντίπαλος»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ιβάν Σαββίδη εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. σε δηλώσεις του στον «ρ/σ Flash 96», την Τετάρτη (31/5) τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας θα υπογράψει ότι του δώσουν οι δανειστές, χαρακτηρίζοντάς τον ανίκανο.

«Ο κ. Τσίπρας θα υπογράψει τα πάντα, ό,τι του ζητήσουν οι ξένοι. Δεν θα κερδίσει απολύτως τίποτα. Είναι ο πιο ανίκανος πρωθυπουργός. Δεν θα μπορούσε άλλος να κάνει τόσο κακή διαπραγμάτευση», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα σενάρια περί σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υποστήριξε πως είναι άνευ ουσίας και εκτίμησε ότι θα είναι Βατερλό για τη χώρα, η μη ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη τονίζοντας ότι είναι σύμμαχος της κυβέρνησης. «Ο κ. Σαββίδης είναι γνωστό ότι εδώ και πολλούς μήνες, εδώ κι έναν χρόνο τουλάχιστον, είναι σύμμαχος της κυβερνήσεως και προσπαθεί να κάνει παρεμβάσεις διαφόρων ειδών υπέρ της κυβερνήσεως. Αυτό νομίζω το ξέρει ο καθένας, δε χρειάζεται να το κουράσουμε και πάρα πολύ-αναφέρομαι στην παρέμβασή του στο διαγωνισμό του κ. Παππά, στις σχετικές του συνεντεύξεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη δημιουργία μιας εταιρείας με μέλη αποκλειστικά των ΑΝΕΛ. Εντάξει, εγώ πιο πολύ πια τον αντιμετωπίζω σαν έναν πολιτικό μας αντίπαλο παρά ως έναν επιχειρηματία. Ταυτίστηκε δημόσια με ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και δημόσια εκφράστηκε κατά ενός άλλου πολιτικού χώρου», δήλωσε.