Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Οι παίκτες είναι οι μάγκες όλης της υπόθεσης»

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια σπουδαία νίκη μέσα στην Τούμπα, πετώντας εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τον ΠΑΟΚ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του, τους οποίους χαρακτήρισε «μάγκες». Παράλληλα, στάθηκε στο πάθος, στη μαχητικότητα και στην ενέργεια που έβγαλαν. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού»:

«Κάθε παιχνίδι είμαι περήφανος για τους παίκτες που έχω, για την προσπάθεια που κάνουν, σήμερα πάλι θέλω να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους, έβγαλαν πάθος, μαχητικότητα, ενέργεια , αρκετοί παίζανε με προβλήματα αλλά έβγαλαν πάθος για τη νίκη. Θα έπρεπε να είναι εδώ τα 19 παιδιά που ήρθαν στην αποστολή, γιατί αυτοί είναι πραγματικοί μάγκες της όλης υπόθεσης και πάλι θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια».

Για το αν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στον Παναθηναϊκό: «Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Απλά. Δεν ξέρω, αν η ομάδα είναι ευχαριστημένη από εμένα, θα δούμε».

Για το κομβικό σημείο του αγώνα και τα όσα έγιναν ανάμεσα στους δυο συλλόγους: «Ήταν αρκετά ήρεμα τα πράγματα, εντάξει τώρα κάποια πράγματα που ακούς από την κερκίδα, αυτά συμβαίνουν σε όλα τα γήπεδα. Η διαφορά σήμερα σε εμάς ήταν το πάθος και η πίστη που δείξαμε. Αυτό που είπα στα παιδιά, είναι ότι πρέπει να πιστέψουν ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλά στα τελευταία παιχνίδια, πρέπει κάποιος να μην βλέπει καλά για να μην το καταλαβαίνει, οπότε μπορούσαμε να το εκμεταλλευτούμε, είχαμε αρκετά παιδιά που θέλανε να δείξουν πράγματα, θέλανε να πάρουνε πράγματα και αυτό ήταν το στοιχείο που μας έδωσε τη νίκη, αν εξαιρέσεις 10-15 λεπτά στο 2ο ημίχρονο που μπήκε καλά ο ΠΑΟΚ και μας πίεσε, νομίζω ότι σε όλο το υπόλοιπο διάστημα το κοντρολάραμε το παιχνίδι».

Για τις απουσίες του: «Μακάρι να είχαμε όλους τους παίκτες στην διάθεση μας, από εκεί και πέρα όμως πάντα με ενδιαφέρει αυτοί που είναι μέσα στο γήπεδο και αυτοί που ήταν μέσα, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό».