Βαθμολογία

Μανιώτης: «Δίκαια αλλάξαμε κατηγορία...»

Στο athleticlarissa.gr μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Φαρσάλων Τάσος Μανιώτης, (22 χρονών αμυντικό χαφ-στόπερ) ο οποίος έκανε το δικό του σχόλιο για τη χρονιά που πέρασε, αλλά μίλησε και για τη δική του καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Ξεκίνησα από 12 ετών στις ακαδημίες της Άρσεναλ στο Κιάτο Κορινθίας. Εκεί έπαιξα μέχρι 16 ετών. Στη συνέχεια έπαιξα στον Πέλοπα Κιάτου για δύο χρόνια μέχρι το 2018. Ήρθα στη Λάρισα σαν φοιτητής καθότι σπουδάζω λογιστική. Για ένα χρόνο αγωνίστηκα στην Αναγέννηση Πουρναρίου και για έναν χρόνο στον Σμόλικα Φαλάνης.

Πέρυσι αγωνίστηκα στην ομάδα του Τυρνάβου που ήταν Γ΄Εθνική και από το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος είχα πλήρη συμμετοχή. Φέτος αγωνίστηκα στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων όπου με κάλεσε η διοίκηση στην ομάδα. Έκανα μια καλή χρονιά με 35 συμμετοχές. Πιστεύω ότι δίκαια η ομάδα άλλαξε κατηγορία αφού ηταν η καλύτερη στο πρωτάθλημα και πήρε το κύπελλο. Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, τη διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες και σε όλο τον κόσμο που μας ακολούθησε.»