Βαθμολογία

«Κόλλησαν» στο μηδέν η Δήμητρα και ο Οικονόμος (PICS)

Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των play-off της Α' ΕΠΣΛ, Δήμητρα Γιάννουλης και Οικονόμος Τσαριτσάνης αναλώθηκαν σε ένα όχι και τόσο δημιουργικό παιχνίδι και «έμειναν» στο 0-0 στη σημερινή (31/5) μεταξύ τους αναμέτρηση.

Το πρώτο μέρος του αγώνα δε διεκδικούσε «δάφνες ποιότητας», απόρροια και την έντονης ζέστης που υπήρχε την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, αλλά και του γεγονότος πως το παιχνίδι δεν παρουσιάζε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η μοναδική καλή στιγμή του πρώτου μέρους, σημειώθηκε στο 24ο' λεπτό του αγώνα, όταν μετά από σέντρα του Μπάμπαλη, ο Μανάκας πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα. Αξιοσημείωτο γεγονός είναι πως ο διαιτητής του αγώνα, διέκοψε για λίγα λεπτά το ματς περίπου στη μέση του 45λέπτου, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές αμφοτέρων των ομάδων να έχουν την ευκαιρία να δροσιστούν.

Στο δεύτερο μέρος ο Οικονόμος Τσαριτσάνης παρουσιάστηκε ανώτερος και δημιούργησε ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι στο 50΄με σουτ του Γκατζούλη και στο επόμενο λεπτό με την κεφαλιά του Μανάκα η οποία πέρασε λίγο αουτ, απείλησαν σημαντικά. Ωστόσο από εκείνο το χρονικο σημείο και μετά ο Οικονόμος Τσαριτσάνης «ανέβασε στροφές». Στο 54' ο Χρυσοβαλάντης Σακοράφας επιχείρησε καλό μακρίνο σουτ που πέρασε λίγο αουτ. Στο 59' ο Καλφούντζος έκανε το σουτ, όμως πέρασε άουτ. Στο 67΄ο Γκαμπέτας έκανε τη σέντρα, το σουτ επιχείρησε ο Καλφούντζος, δίχως όμως αποτέλεσμα. Στο 69' ο Γκαραγκούνης έκανε μακρίνο σουτ, το οποίο όμως κατέληξε στα χέρια του Κοτλή. Έξι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, το μακρίνο σουτ του Γκατζούλη τράνταξε το δοκάρι του Νούσια, στη μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων να πάρουν το τρίποντο.

Δείτε τις συνθέσεις αμφοτέρων των ομάδων:

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Κοτλής, Μπάμπαλης, Αετόπουλος (44' λ. τρ. Μαντζαφλάρας), Ντούφας (Εμμανούηλ 90'), Κουρούτσαλης, Θώμος, Ντάλλας (Φωτίου 60') , Μανάκας, Γκατζούλης, Κωταρέλας, Καραγιώργος.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Μιφτάρι, Λεβέντης, Σαπάκος, Μόσχος,Σακοφάφας Β. (70' Ντούφας), Δραχαλίβας (45' Γκαμπέτας), Χάμος, Γαλάτος (46' Καλφούντζος), Γκαραγκούνης, Σακοράφας Χρ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παλαμίδας Νικόλαος, πρώτος βοηθός ο Στάϊκος Κωνσταντίνος και δεύτερος βοηθός ο Λάκης Μιχαήλ.