Βαθμολογία

Φιέστα «έξι αστέρων» για τον Αχιλλέα Φαρσάλων (PICS)

O Αχιλλέας Φαρσάλων «φιλοξένησε» τον Δωτιέα Αγιάς στην τελευταία αγωνιστική των play-off της Α' ΕΠΣΛ και «ξέσπασε» πετυχαίνοντας έξι τέρματα έναντι του αντιπάλου του, πιστοποιώντας κατά αυτόν τον τρόπο πως δίκαια πήρε και την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και βρέθηκαν να προηγούνται με τέσσερα τέρματα μόλις από το πρώτο μέρος του αγώνα.  Σε ένα κατάμεστο γήπεδο λόγω και της φιέστας της ομάδας όπου θα γινόταν και η απονομή του Κυπέλλου, το «πάρτι» ξεκίνησε στο 12ο' λεπτό για τον Αχιλλέα, ο οποίος πήρε το προβάδισμα όταν από πλάγια δεξιά ξέφυγε ο Κακαζούκης, έκανε τη σέντρα για τον Λόλα το σουτ του οποίου κόντραρε σε σώματα και στην επαναφορά ο Νάστας έκανε το 1-0 με σουτ.

Στο 13' ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το κόρνερ, την κεφαλιά πήρε ο Κουμπούρας, όμως απομάκρυνε σε κόρνερ αντίπαλος αμυντικός. Στο επόμενο λεπτό το κόρνερ εκτέλεσε ο Νάστας, την κεφαλιά πήρε ο Μανιώτης για να κάνει το 2-0. Στο 19' το σουτ του «Νέμπε» απέκρουσε ο Φαρμάκας. Στο 25' το φάουλ εκτέλεσε ο «Νέμπε», την κεφαλιά πήρε ο Μανιώτης για να «γράψει» το 2-0. Εννέα λεπτά αργότερα, μετά από άψογο συνδυασμό των Βούλγαρη και Λόλα, ο τελευταίος με σουτ έκανε το 4-0. Στο 42' μετά το καλό σουτ του Χαλάτση, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

Στο δεύτερο μέρος επιτεύχθηκαν ακόμα δύο τέρματα από πλευράς γηπεδούχων, αλλά και το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους. Πιο συγκεκριμένα, στο 72' ο Πετράκης έκανε το σουτ για το 5-0. Στο 80' ο Γιώργης με σουτ έκανε το 6-0. Στο 90' ο Τσατσαλίδης μείωσε με σουτ για το 6-1 και πέτυχε το μοναδικό γκολ για την ομάδα του.

Δείτε τις συνθέσεις αμφότερων των ομάδων:

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσοκέρας, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Μανιώτης, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας (84' Κομισόπουλος), Κουμπούρας, Τλούπας, Λόλας, Νάστας (58' Γιώργης), Βούλγαρης (60 Πετράκης).

Δωτιέας Αγιάς (Κώστας Τσανάς): Φαρμάκας, Ντελλής, Γούτος Ν., Τσακάλι, Νάτσης, Ντακούλας, Φιλιππούλης, Μπόντε, Χαλάτσης (65' Γεωργοβίτσας), Σβερκούλης, Τσατσαλίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νίτσας Χρήστος, πρώτος βοηθός ο Μπουρονίκος Μιλτιάδης και δεύτερος βοηθός ο Παπαγεωργίου Μιχαήλ.