Βαθμολογία

Γαλανόπουλος: «Έτοιμη να νικήσει η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη»

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Κώστας Γαλανόπουλος, μίλησε στην κάμερα της Nova ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο (20.30) για τα Play Offs.

Δείτε αναλυτικά τι είπε:

«Η νίκη μας επί του ΠΑΟΚ ήταν καθοριστική, γιατί μας επιτρέπει ακόμα να ονειρευόμαστε το Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε δεν μας κάνει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη να νικήσει στη Νέα Σμύρνη. Φαίνετα στα Play Offs η κούραση των ομάδων σε όλα τα παιχνίδια, ένα στοιχείο που έχει αναδείξει εμένα είναι η φρεσκάδα μου γιατί από όλους τους παίκτες λείπουν πλέον τα τρεξίματα. Η ΑΕΚ πάντως έχει καλή φυσική κατάσταση και στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων μπορούμε και τρέχουμε ακόμα, έχει φανεί αυτό νομίζω και θα φανεί ξανά στο αποψινό παιχνίδι.

Η ψυχολογία μας έχει ανέβει ξανά μετά από κάποιες διακυμάνσεις, έχουμε αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο άλλες τρεις φορές φέτος, ξέρουμε ότι είναι μια κλειστή ομάδα αλλά μας ενδιαφέρει μόνο το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη και για όλα τα υπόλοιπα θα περιμένουμε το άλλο αποτέλεσμα. Η ήττα από τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ προήλθε από δικά μας λάθη, δεν δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και ήμασταν κάπως χαλαροί. Ο Πανιώνιος το ήθελε περισσότερο από εμάς, αυτό πρέπει να αλλάξει απόψε και να το δείξουμε καθαρά στον κόσμο μας», δήλωσε ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Ένωσης.