Βαθμολογία

«Πράσινο φως» και από την Αγιά για την «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό»

Η Αγιά ήταν το βράδυ της Τρίτης ο δεύτερος σταθμός των περιφερειακών συγκεντρώσεων που πραγματοποιεί σε όλο τον νομό Λάρισας η παράταξη "Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό", η οποία με επικεφαλής τον Δημήτρη Μπουχλαριώτη διεκδικεί την εκλογή της κατά τις προσεχείς αρχαιρεσίες της ΕΠΣΛ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος και οι σύμβουλοι της παράταξης ανέλυσαν τις προγραμματικές σκέψεις τους προς τους παρισταμένους εκπροσώπους των σωματείων της περιοχής, ενώ άκουσαν με προσοχή και κατέγραψαν τα προβλήματα που διατύπωσαν οι παράγοντές τους.

Από τα σωματεία της Αγιάς εκπροσωπήθηκαν ο Δωτιέας, ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, η Προοδευτική Ανάβρας, ο Αετός Αετολόφου, ο Μελιβοιακός και η Δόξα Αμυγδαλής, ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προξένησε σε όλους η παρουσία του κατ' εξοχήν ποδοσφαιρανθρώπου της περιοχής Αγιάς (της "Γης της Επαγγελίας", όπως την αποκαλεί χαρακτηριστικά ο ίδιος), του Δημήτρη Καψάλη που έχει προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής, προπονητής, παράγων αλλά και διαιτητής.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Οι περιφερειακές συγκεντρώσεις θα συνεχιστούν αύριο Πέμπτη 1 Ιουνίου στο Μακρυχώρι, όπου έχουν κληθεί εκπρόσωποι των σωματείων του Δήμου Τεμπών. Η συγκέντρωση ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στην οικογενειακή ταβέρνα "Πέρασμα" του Νίκου Κουτσοδήμου, με ώρα προσέλευσης 8.30' μ.μ.