Βαθμολογία

Μετακομίζει στο «Ελ Πάσο» ο Εθνικός

Νέα στέγη βρήκε ο Εθνικός, ο οποίος την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Καλλιθέα. Μετά από μία τριετία αφήνει το Δημοτικό Στάδιο του Μοσχάτου για να πάει στον πιο προσεγμένο ίσως αγωνιστικό χώρο της Β' Εθνικής.

Ο λόγος για το «Γρηγόρης Λαμπράκης», το οποίο την επόμενη σεζόν θα φιλοξενεί τους Πειραιώτες από τη στιγμή που εκείνοι ήρθαν σε συμφωνία με τη δημοτική αρχή όπως ανακοίνωσαν την Τρίτη (30/5).

Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου του Εθνικού ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 η ομάδα μας θα έχει ως έδρα το πλήρως ανακαινισμένο πραγματικό στολίδι, Δημοτικό Στάδιο της Καλλιθέας "Γρηγόρης Λαμπράκης".

Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Καλλιθέας που συναίνεσε στο αίτημά μας και προσωπικά τον Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο, αλλά και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης, Κωνσταντίνο Ευσταθίου, για τη διάθεση που έδειξαν, προκειμένου ο Εθνικός να αγωνιστεί στο εν λόγω γήπεδο, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες για τους, ποδοσφαιριστές του συλλόγου, αλλά και στους φιλάθλους μας.

Παράλληλα, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, και τον πρόεδρο του τμήματος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Δημήτρη Κόλλια, για την επί τρία συναπτά έτη παραχώρηση του γηπέδου του Μοσχάτου, το οποίο η ομάδα μας χρησιμοποίησε ως έδρα».