Βαθμολογία

Το αντίο του Τερεζόπουλου

Σε αναζήτηση νέου ποδοσφαιρικού σταθμού βρίσκεται ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τη Ρόδο μετά το τέλος της σεζόν, κάτι που γνωστοποίησαν τα «ελάφια» την Πέμπτη (25/5).

Έτσι λίγες μέρες μετά ο 48χρονος τεχνικός με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βρήκε στο νησί, αλλά και τον κόσμο, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα.

Αναλυτικά: «Με την ευκαιρία της γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Ρόδου για την συνεργασία που είχαμε. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Αυγουστίνο Γιακάη για την εξαιρετική συνεργασία και να ευχηθώ να πραγματοποιηθούν τα όνειρα και οι φιλοδοξίες που έχει για την ομάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον αντιπρόεδρο Νίκο Ορφανό διότι ήταν δίπλα μας με το χαμόγελο στα χείλη, στηρίζοντάς μας καθημερινά. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου, Σάκη Ναλμπάντη, Δημήτρη Γκάϊδα, Μιχάλη Ψωμιάδη και τον γενικό αρχηγό μας Κώστα Παπαστεργίου, τονίζοντας ότι συνέβαλαν τα μέγιστα με την αμέριστη βοήθειά τους, καταφέρνοντας να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας.

Να μην λησμονήσω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και φυσιοθεραπευτές μας, αλλά και τον φροντιστή μας Γιάννη Παπάζογλου, για την άψογη συνεργασία που είχαν τόσο με το τεχνικό team, όσο και με τους ποδοσφαιριστές, για να φέρουν εις πέρας τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Να ευχαριστήσω επίσης και τον κόσμο της ομάδας, τον απλό και υγιή φίλαθλο που διαθέτει το νησί, για την συμπαράστασή του στους αγώνες μας και να του ευχηθώ να μπορέσει να δει ξανά την ομάδα της Ρόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τέλος, ιδιαίτερη μνεία αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα, γιατί αυτοί με τον καθημερινό τους κόπο και ιδρώτα αγωνιζόμενοι κάτω από δύσκολες συνθήκες, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τον στόχο που δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο, πέρα από την παραμονή της ομάδας στην Γ Εθνική κατηγορία. Άλλωστε αυτοί είναι και θα πρέπει να είναι πάντα οι πρωταγωνιστές. Καλή τύχη στην ομάδα και σε όλους όσους συνεργάστηκα».