Βαθμολογία

Σκέψεις διαζυγίου με Σαββίδη

Ένα ματς έμεινε για να τελειώσει η σεζόν για τον Πανσερραϊκό, αυτό με τον Κισσαμικό, αφού την τελευταία αγωνιστική το παιχνίδι με την Καλλονή δεν θα διεξαχθεί. Έτσι στη συνέχεια θα τεθούν όλα επί τάπητος για την επόμενη μέρα.

Αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι ανοιχτά, ακόμη και το θέμα του προπονητή παρόλο που ο Παναγιώτης Διλμπέρης πήγε αρκετά καλά την ομάδα. Ωστόσο, οι πρώτες σκέψεις για κάποια πράγματα έχουν ήδη γίνει.

Μέσα σε αυτές είναι και η απομάκρυνση του Ανδρέα Σαββίδη, χωρίς πάντως να έχει παρθεί ακόμη οριστική απόφαση. Δυσαρέσκεια υπάρχει από την αρχή της σεζόν για συγκεκριμένους λόγους προς το πρόσωπο του τεχνικού διευθυντή και περισσότερα θα φανούν προσεχώς.

Το ξέσπασμα του κόσμου στο ματς με τον Αιγινιακό ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Υπενθυμίζεται πως και τον Φεβρουάριο είχαμε ενημερώσει πως δεν είναι πολλοί πλέον οι σύμμαχοι του Σαββίδη, λίγο μετά την ανακοίνωση των παλαιμάχων, ενώ εκείνος χρεώνεται σε μεγάλο ποσοστό και την κοιλιά που έγινε τότε.

Γενικότερα υπάρχει η άποψη πως παρά τις δυσκολίες που είχε φέτος ο Πανσερραϊκός, ο οποίος ξεκίνησε αρκετά αργά την προετοιμασία του, θα μπορούσε να έχει πάει ακόμη καλύτερα και πως θα μπορούσαν να γίνουν πιο εύστοχες επιλογές.