Βαθμολογία

Ζήτησε να φύγει ο Μαχρέζ

Πέρυσι έκανε τρομερή σεζόν με 17 γκολ και 11ασίστ και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Λέστερ στην τρελή πορεία που έκανε εκείνη προς την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Έναν χρόνο μετά, όμως, απογοήτευσε κλείνοντας τη χρονιά με έξι γκολ και τρεις ασίστ.

Ο λόγος για τον Ριγιάντ Μαχρέζ, ο οποίος την Τρίτη (30/5) ζήτησε να αποχωρήσει από τις «αλεπούδες». Εκείνες το καλοκαίρι που μας πέρασε έδωσαν μεγάλη μάχη για να τον κρατήσουν, αλλά φαίνεται πως τώρα δεν μπορούν να τα καταφέρουν.

Στην επιστολή του αναφέρει τα ακόλουθα: «Έχοντας πολύ μεγάλο σεβασμό στη Λέστερ, θα ήθελα να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί τους και γι' αυτό ενημερώνω πως αισθάνομαι ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσω.

Είχα μία καλή συζήτηση με τον πρόεδρο το προηγούμενο καλοκαίρι και συμφωνήσαμε πως θα ήταν καλό να μείνω για άλλον έναν χρόνο προκειμένου να βοηθήσω τον σύλλογο όσο περισσότερο μπορούσα στη μετάβαση μετά την κατάκτηση του τίτλου και με τη συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, είμαι φιλόδοξος και αισθάνομαι πως τώρα ήρθε η στιγμή για μία νέα εμπειρία. Πάντα είχα μία καλή σχέση με τον πρόεδρο και όλους στον σύλλογο και ελπίζω πως ήρθε η ώρα να μου ανταποδώσουν την αφοσίωσή μου».