Βαθμολογία

Όταν η εμπειρία συνάντησε τα… νιάτα! (PICS)

Κάτι νέο θέλει να κάνει θεσμό η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας. Μετά την άκρως επιτυχημένη σεζόν σε όλα τα επίπεδα η ιστορική ομάδα του νομού μας θέλησε να κλείσει ιδανικά τη σεζόν με ένα φιλικό παιχνίδι.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Συγκριμένα την Τρίτη (30/5) στο γήπεδο της Νεάπολης συγκεντρώθηκαν οι Παλαίμαχοι της ομάδας και οι φετινοί Πρωταθλητές. Χωρίστηκαν λοιπόν σε δύο ομάδες (Παλαίμαχοι – Πρωταθλητές) και έδωσαν ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι.

Για την ιστορία το σκορ έληξε 3-3. Για τους Παλαίμαχους σκόραραν οι: Κύρκος, Κουσιέρας, Ζήσης. Ενώ για τους Πρωταθλητές οι: Πεπόσι (2) και Ντιντής.

Η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας θέλει η συγκεκριμένη προσπάθεια να γίνει θεσμός και κάθε τέλος σεζόν να διεξάγεται αυτό το φιλικό όπου εκεί θα συγκεντρώνονται όλοι μαζί σε ένα ευχάριστο απόγευμα...

Πολλά συγχαρητήρια από το athleticlarissa.gr γι’ αυτή την ωραία πρωτοβουλία. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Θανάσης Δριστέλλας.

Παλαίμαχοι: Μπακαρός, Φιλίππου, Δραγατσίκης, Μέκρας Γ., Κύρκος, Κουσιέρας, Διαμαντής, Αργυρακούλης, Μητσιάκος, Βουτσιλάς, Ευαγγέλου.

Έπαιξαν και οι: Κυριάκης, Ζήσης, Πολύζος Γ., Πολύζος Ν., Μάγγος, Μόκας, Πινακάς, Μέκρας Χ.Ρ., Λιάπης, Κώτσιος, Αργυρούλης, Λόης, Ντελόπουλος, Βλαχούλης.

Πρωταθλητές: Ντιντής, Πατσής, Φορτομάρης, Μπάμης, Λιανός, Μολλάς, Μπάρδας, Ζαφειρίου, Γκιουρσάνης, Σπανός, Αποστόλου.

Έπαιξαν και οι: Φώτος, Κυρίτσης, Δραγατσίκης, Μαγαζιώτης.  

Εικόνες από το φιλικό…