Βαθμολογία

Όλα τα λεφτά τα play-out στην Α' ΕΠΣΛ

Τελευταία αγωνιστική το διήμερο 31/5 και 1/6 στα play-off και play-out του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής.

Μπορεί στην κορυφή τα πάντα να ξεκαθάρισαν την προηγούμενη αγωνιστική με την άνοδο του Αχιλλέα Φαρσάλων στην Γ' Εθνική, όμως στην ουρά οι αναμετρήσεις της αγωνιστικής αυτής είναι όπως λέμε όλα τα λεφτά.

Χρονικά την Τετάρτη (31/5) για τα play-off ο Αχιλλέας Φαρσάλων θα αντιμετωπίσει τον Δωτιέα Αγιάς έχοντας όπως είπαμε εξασφαλισμένη την άνοδο, ενώ η Αγιά θα είναι σίγουρα δεύτερη. Τυπικής διαδικασίας και το άλλο παιχνίδι ανάμεσα στην Γιάννουλη και τον Οικονόμο καθώς οι ομάδες θα είναι σίγουρα στην τέταρτη και την τρίτη θέση αντίστοιχα, με την Δήμητρα πάντως να θέλει να πετύχει τουλάχιστον μια νίκη στην διαδικασία.

Στα play-out την 1η Ιουνίου το ερώτημα είναι αν θα ξεκαθαρίσουν όλα από την Πέμπτη ή αν θα παραταθεί η αγωνία στο υπολοιπόμενο της αναμέτρησης Λάρισα 2012 - Αστραπή Νέας Πολιτείας που αναμένεται να οριστεί την Κυριακή (4/6) από την ΕΠΣΛ.

Η μοναδική περίπτωση να κριθεί οριστικά ο υποβιβασμός από τις αναμετρήσεις αυτές θα είναι να επικρατήσει το Μακρυχώρι της Λάρισας 2012 και η Νέα Πολιτεία κόντρα στο Καλοχώρι κάτι που θα στείλει την ομάδα της Λάρισας 2012 στην Α1 ΕΠΣΛ καθώς θα βρεθεί στο -4 από την Αστραπή και δεν θα της φτάνει η νίκη απέναντι της στο χρωστούμενο παιχνίδι.

Ο Αετός Μακρυχωρίου θέλει μόνο τη νίκη καθώς αν δεν την πάρει τότε θα εξαρτάται από το αποτέλεσμα του Λάρισα 2012 - Νέα Πολιτεία, ενώ αν η Λάρισα κερδίσει στο Μακρυχώρι τότε θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της καθώς ακόμα και να παραμείνει το εις βάρος της 1-2 με την Αστραπή, θα έχει από κάτω τουλάχιστον το Μακρυχώρι.

Όσον αφορά το έτερο παιχνίδι η Νέα Πολιτεία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι στο αδιάφορο και χωρίς βαθμολογικό άγχος Καλοχώρι και να πάρει την νίκη που θα της εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή καθώς θα πάει στους 10 βαθμούς, τους οποίους δεν μπορούν να φτάσουν και ο Αετός Μακρυχωρίου και η Λάρισα 2012.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής στα play-off της Α' ΕΠΣΛ:

Τετάρτη 31 Μαΐου

17:30

Αχιλλέας Φαρσάλων - Δωτιέας Αγιάς

Δήμητρα Γιάννουλης - Οικονόμος Τσαριτσάνης

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Αχιλλέας Φαρσάλων 20

.............................

2. Δωτιέας Αγιάς 15

3. Οικονόμος Τσαριτσάνης 9

4. Δήμητρα Γιάννουλης 2

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής των play-out της Α' ΕΠΣΛ:

Πέμπτη 1 Ιουνίου

17:30

Αετός Μακρυχωρίου - Λάρισα 2012

Αστραπή Νέας Πολιτείας - Αναγέννηση Καλοχωρίου

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Αναγέννηση Καλοχωρίου 10

2. Αετός Μακρυχωρίου 8

3. Αστραπή Νέας Πολιτείας 7*

................................

4. Λάρισα 2012 6*

* Εκκρεμεί η συνέχεια της μεταξύ τους αναμέτρησης η οποία διεκόπη στο 65' λόγω επεισοδίων