Βαθμολογία

Κρίνεται η πρωτιά για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Τελευταία αγωνιστική των play-off την προσεχή Τετάρτη (31/5) για τις τέσσερις ομάδες, εκεί που θα κριθεί και η πρωτιά στην διαδικασία.

Αυτή την διεκδικούν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, με τον δικέφαλο του Βορρά να έχει πλέον 11 βαθμούς μετά τη νίκη του στα χαρτιά απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ η Ένωση ακολουθεί με 9.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδος φιλοξενούν τον απογοητευμένο Παναθηναϊκό και θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου να μην τους ενδιαφέρει το τι θα κάνει η ΑΕΚ στην Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο καθώς σε ισοβαθμία η πρωτιά πάει στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός μόνο αδιάφορος δεν είναι καθώς μπορεί να μην έχει ελπίδες για κάτι παραπάνω από την τρίτη θέση στη διαδικασία, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θέλει να βρεθεί τέταρτος και θα επιδιώξει να κερδίσει στην συμπρωτεύουσα. Το "τριφύλλι" αν δεν νικήσει τότε θα θέλει να μην νικήσει και ο Πανιώνιος την ΑΕΚ καθώς σε ισοβαθμία με τους "κυανέρυθρους" έχει το αβαντάζ.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να φύγει με το τρίποντο από την Πλατεία και παράλληλα να περιμένει να μην νικήσει ο ΠΑΟΚ την ομάδα του Ουζουνίδη, ενώ ο Πανιώνιος είναι σε δυσκολότερη θέση από όλους καθώς θέλει νίκη απέναντι στην Ένωση και μη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής των play-off:

Τετάρτη 31 Μαΐου

20:30

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Πανιώνιος - ΑΕΚ

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. ΠΑΟΚ 11

2. ΑΕΚ 9

3. Παναθηναϊκός 5*

4. Πανιώνιος 4

* Ο Παναθηναϊκός έχει μηδενιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και του έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί