Βαθμολογία

Μπουχλαριώτης: «Αυτό που αγαπάμε, αγνό, καθαρό και διάφανο» (PICS)

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα (30/5) στο athleticlarissa.gr ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης.

Ο κ. Μπουχλαριώτης δέχτηκε με μεγάλη χαρά στην επιχείρηση του "Χοιρινά Μπουχλαριώτη" την Βάσω Γκατζούλη σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης όπου άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣΛ μίλησε για την ανάγκη από όλους να φτιαχτεί το ποδόσφαιρο, αγνό, καθαρό και διάφανο, αναφέρθηκε στις εκλογές της Ένωσης, τι τον έκανε να ηγηθεί του συνδυασμού "Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό" και τους στόχους του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Μπουχλαριώτη:

Πείτε μας δυο λόγια για να γνωρίσουμε καλύτερα τον άνθρωπο Δημήτρη Μπουχλαριώτη;

«Είμαι οικογενειάρχης, πατέρας δυο παιδιών, είμαι πτυχιούχος γεωπονίας και όσον αφορά την επιχειρηματική μου δράση αυτή είναι η επιχείρηση "Χοιρινά Μπουχλαριώτη" που έχει την παραγωγή, την εμπορία, την κοπή και την τυποποιήση του χοιρινού κρέατος. Πριν πολλά χρόνια ασχολήθηκα με τα κοινά, κυρίως με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Σε ερώτηση για το πότε ξεκίνησε η ενασχόληση με τα κοινά απάντησε:

«Ξεκίνησα το 2000, με την επανίδρυση της ομάδας του χωριού μου τον Ατρόμητο Αγιών Αναργύρων».

Σε ερώτηση για το ότι διετέλεσε μέλος της ΕΠΣΛ και τι ήταν αυτό που τον έκανε να ασχοληθεί με τον τομέα αυτό είπε:

«Από το 2000 που ξεκίνησα να ασχολούμαι μέχρι το 2013, με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μου είχε γίνει πρόταση από τον απερχόμενο πρόεδρο. Μέχρι τότε δεν γνώριζα καν που ήταν τα γραφεία της ΕΠΣΛ. Ξέρω πως αυτό που λέω δεν με τιμά, τολμώ όμως να το πω και καλώ όλους, όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να ασχοληθούν και με τα διοικητικά της Ένωσης γιατί τους αφορά άμεσα».

Σε ερώτηση για το ποιο είναι το μυστικά της επιτυχίας, μετά από τόσα χρόνια πετυχημένα απάντησε:

«Η επιμονή, η υπομονή, το όραμα, η πολύ δουλειά και ο στόχος να πετύχεις».

Σε ερώτηση για το πόσο δύσκολο είναι να ασχολείται με τα κοινά δήλωσε:

«Αν δεν έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, άλλα πράγματα και έχεις την τιμιότητα και την καθαρότητα δεν είναι καθόλου δύσκολο».

Σε ερώτηση για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να ηγηθεί του συνδυασμού "Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό" τόνισε:

«Δεν μπορώ σαν άνθρωπος να αντέξω την αδικία απέναντι μάλιστα σε ανθρώπους που αφιερώνουν χρόνο και χρήμα το οποίο στις μέρες μας είναι πολύτιμο για να υπάρχει αυτό το οικοδόμημα που λέγεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Λάρισας».

Σε ερώτηση για το τι μηνύματα παίρνει μέχρι σήμερα από τα σωματεία του νομού ανέφερε:

«Τα μηνύματα είναι όχι μόνο ενθαρρυντικά, αλλά και εντυπωσιακά, αφού οι παράγοντες στην συντριπτική τους πλειοψηφία αναμένουν αλλαγή και την επόμενη μέρα στην ΕΠΣΛ».

Σε ερώτηση σχετικά με τους συνεργάτες του στον συνδυασμό τόνισε:

«Είναι ένας συνδυασμός έμπειρων παραγόντων και νέων ανθρώπων με όρεξη. Είναι όλοι τους ενεργοί παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι "περιφερόμενοι πολιτευτές". Όλοι αυτοί οι παράγοντες θέλουν να προσφέρουν για αυτό που αγαπάνε και αυτός ο συνδυασμός θα φέρει την επόμενη μέρα τα επιθυμητά αποτελέσματα, υπέρ όλων των παραγόντων του νομού μας».

Σε ερώτηση για το τι θα προσπαθήσει να αλλάξει σε σχέση με το χθες της Ένωσης απάντησε:

«Το πρόγραμμα μας βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες, εργατικότητα, ισονομία, διαφάνεια και οικονομική στήριξη παραγόντων. Ειδικά στο τομέα της διαφάνειας και της οικονομικής στήριξης δίνουμε μεγάλη βάση και αυτό φαίνεται από την υποψηφιότητα της εξελεγκτικής επιτροπής που απαρτίζεται από οικονομολόγους παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και οι οποίοι θα δίνουν τις κατευθύνσεις στο συμβούλιο. Όσον αφορά τα οικονομικά στο τέλος κάθε έτους θα υπάρχει έλεγχος από ανεξάρτητο ορκωτό λογιστή προκειμένου να μην υπάρχει οποιαδήποτε σκιά στην διαχείρηση των οικονομικών της Ένωσης».

Σε ερώτηση σχετικά με τις εκλογές στις 13/6 και το μήνυμα που θέλει να στείλει δήλωσε:

«Κατα παράβαση του καταστατικού ο απερχόμενος πρόεδρος φρόντισε ώστε να δημιουργήσει ανωμαλία ορίζοντας τις εκλογές μετά την λήξη της θητείας του. Εμείς παρακολουθούμε πολύ στενά το θέμα και θα κάνουμε τα πάντα ώστε η Ένωση να λειτουργήσει ομαλά την επόμενη μέρα προς όφελος όλων».

Σε ερώτηση για το αν με μια νίκη στις εκλογές ο πρόεδρος Δημήτρης Μπουχλαριώτης θα κερδίσει δόξα ή εκπλήρωση στόχου είπε:

«Δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική προβολή είμαστε απλά παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, θα δώσουμε και δεν θα πάρουμε από αυτό όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαστε. Δεν θα είναι χρήσιμο να έχουμε το ποδόσφαιρο για την επίτευξη άλλων προσωπικών στόχων όπως είναι η περιφέρεια, οι δημοτικές και βουλευτικές εκλογές ή για οποιοδήποτε άλλο προσωπικό όφελος. Άλλωστε είναι και κόκκινη γραμμή του συνδυασμού ότι όποιος ασχοληθεί εκμεταλλευόμενος το ποδόσφαιρο με άλλα πράγματα, θέτει αυτομάτως την παραίτηση του στο συμβούλιο χωρίς να εξαιρούμαι και εγώ από αυτό τον όρο».

Σε ερώτηση για το αν με την εκλογή του θα αλλάξει ο άνθρωπος Μπουχλαριώτης απάντησε:

«Εννοείται πως όχι. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε και να αλλάξουμε προς το καλό όλων το ποδόσφαιρο του νομού μας και θα παραδώσουμε και σε άλλους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στο μέλλον τις υπηρεσίες τους στα διοικητικά της Ένωσης».

Τέλος σε ερώτηση για το ποιο θα είναι το μυστικό για νίκη στις εκλογές δήλωσε:

«Η δίψα των παραγόντων για αλλαγή σε πρόσωπα και καθεστωτικές αντιλήψεις. Άλλωστε το είπαμε ότι όλοι μαζί θα είμαστε, κανείς δεν περισσεύει. Εκλεγμένοι και μη θα προσπαθήσουμε την επόμενη μέρα να κάνουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ακόμα καλύτερο. Τελειώνοντας θέλω να πω σε όλους τους παράγοντες και σε αυτούς που θα μας ψηφίσουν και σε αυτούς που δεν θα μας ψηφίσουν ότι την επόμενη μέρα όλοι μαζί χωρίς διαχωριστικά των δικών μας και των άλλων να προχωρήσουμε δουλεύοντας για να φτιάξουμε αυτό που όλοι αγαπάμε, όμως σε σταθερή βάση και πάνω από όλα αγνό, καθαρό και διάφανο».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ