Βαθμολογία

Παντελάκης: «Νίκη για να τελειώσουμε την παραμονή»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Αthletic Radio 104.2 του Ηρακλείου , έκανε ο αμυντικός του Κισσαμικού Νώντας Παντελάκης, ο οποίος μίλησε τόσο για την εντός έδρας νίκη των Χανιωτών επί του Αγροτικού Αστέρα (2-0), όσο και για τον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό με τους Κρητικούς να θέλουν το τρίποντο προκειμένου να τελειώσουν για τα καλά την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την σημαντική νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα (2-0): «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας. Θέλαμε οπωσδήποτε το τρίποντο και ευτυχώς βάλαμε γρήγορα γκολ. Μετά έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα και πλέον χρειαζόμαστε και μαθηματικά ένα βαθμό για να σωθούμε. Ο Αγροτικός Αστέρας έχει μία ποιοτική ομάδα αλλά έπαιξε ελεύθερα ενώ εμείς είχαμε την μεγάλη πίεση. Τα δώσαμε όλα και το ίδιο θα κάνουμε και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές».

Για την φετινή πορεία του Κισσαμικού: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Μπορούσαμε να είχαμε σωθεί νωρίτερα και γενικά δεν έχουμε ομάδα για να «μάχεται» για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεν πήραμε θετικά αποτελέσματα σε κομβικά σημεία του πρωταθλήματος και μείναμε πίσω βαθμολογικά».

Για τα δύο πρόσωπα της ομάδας εντός και εκτός έδρας: «Εμείς παλεύουμε όλα τα ματς. Στα εκτός έδρας όμως φέτος δεν τα πηγαίνουμε καθόλου καλά. Δεν ξέρω που οφείλεται γιατί έχουμε κάνει και καλά ματς απλά δεν ήρθαν τα αποτελέσματα.  Μας  λείπει ίσως το κάτι παραπάνω και χάσαμε βαθμούς στις λεπτομέρειες».

Για το ματς με τον Πανσερραϊκό: «Θα πάμε για την νίκη για να τελειώσουμε το θέμα παραμονής της ομάδας. Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας γιατί εμείς «καιγόμαστε» όπως και στο προηγούμενο ματς».

Για την άνοδο του Εργοτέλη: «Χαίρομαι πάρα πολύ Δεν άξιζε να βρίσκεται στην Γ’ Εθνική αλλά ανήκει στην Super League. Εύχομαι να ανέβει άμεσα εκεί. Παρακολούθησα όλη την πορεία του και έκανε ένα πετυχημένο restart. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα και στην στήριξαν στις δύσκολες στιγμές».

Για το αν θα αντιμετωπίσει του χρόνου την πρώην ομάδα του: «Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου και αν θα παίζω στον Κισσαμικό. Ανήκω στον Ολυμπιακό και έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο μαζί του. Στον Εργοτέλη έκανα τα πρώτα μου βήματα και έπαιξα μαζί του σε υψηλό επίπεδο. Υπάρχει σεβασμός και θα είναι περίεργο να παίξουμε αντίπαλοι αλλά είμαστε επαγγελματίες και κοιτάζω την ομάδα μου».

Για την φετινή Stoiximan.gr Football League: «Είναι ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα  με δυνατές έδρες. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στις περισσότερες ομάδες και είχαμε αποχωρήσεις».

Για τον ΟΦΗ: «Όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Υπήρξαν ατυχίες και άσχημα αποτελέσματα που τον έφερα πίσω.  Ο ΟΦΗ θα τα καταφέρει άμεσα να επιστρέψει στην Super League. Το αξίζει να παίζει εκεί και θεωρώ οτι του χρόνου θα τα καταφέρει».

Για τα προβλήματα του ΑΟ Χανιά: «Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται στην ομάδα. Και δεν είμαι και ο κατάλληλος να τα σχολιάσω. Από αυτά που ακούω είναι κρίμα για μία ιστορική ομάδα να έχει προβλήματα και εύχομαι να βρει την υγεία του».

Για τον Κισσαμικό και τον ίδιο: «Είμαι δανεικός στην ομάδα και έχω δώσει το 100% για να πετύχει τους στόχους της. Η ομάδα πάνω από όλους και όλα. Θεωρώ οτι θα πετύχουμε την παραμονή οπότε όλα καλά. Ήθελα να πάρω ματς στα πόδια μου γι΄αυτό και ήρθα στον Κισσαμικό. Το πέτυχα και για το μέλλον βλέπουμε».

Για τον υποβιβασμό της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και τις άλλες κρητικές ομάδες: «Είναι κρίμα που έπεσε και για τα Χανιά αλλά και για το κρητικό ποδόσφαιρο. Είχε μία καλή ομάδα και δεν πίστευα οτι θα πέσει. Ο Πλατανιάς είχε μία πολύ καλή και σταθερή πορεία. Ο ΠΟΑ με εντυπωσίασε ενώ ο Ερμής έχει καθιερωθεί στην Γ’ Εθνική».

Για το γηπεδικό πρόβλημα του Κισσαμικού: «Γενικά φέτος στα Χανιά υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Για μας βέβαια δεν είναι πρόβλημα αφού είμαστε υποχρεωμένοι όπου παίζουμε να κερδίζουμε. Σε όποιο γήπεδο και να παίζουμε θέλουμε την νίκη. Το ιδανικό θα ήταν να έχουμε την έδρα μας αλλά θα γίνει και αυτό».

Για τους φιλάθλους της ομάδας: «Μας στήριξαν και τους περιμένουμε και στο ματς με τον Πανσερραϊκό. Προσπαθούμε για  το καλύτερο και εύχομαι του χρόνου να έχουμε περισσότερο κόσμο στα ματς μας. Ήταν δίπλα μας και στις καλές και στις  κακές στιγμές».